NOT : Dikkat ediyormusunz bu aralar forumda kim daha iyi seocu oyunu oynanıyor bence hiç biriniz. iyi seocular böyle bir tartışmaya bile tenezzül etmez yazmaz da.
Müdür iyi seocular tartışmaya girmiyor. Onlar hit kaybedenlerin pr kaybedenlerin kaybettiklerini alıp keyfini sürüyor. Biz yarı cahiller de kendi aramızda takılıyoruz.
Lakin benim en çok tepki gösterdiğim konu google a tepki gösterenler.
Google bu sistemin sahibi. Ama birileri ben gereken herşeyi yaptım google hakettiğim değeri vermedi mantığına sahip...
Zaten asıl problem de orada. Google da yükselmenin çok pr almanın yolları resmi olarak açıklanmış. Uygulayan herkese de sonuç garanti edilmiş gibi şikayet ediyorlar.
Korkuyorum biri gidecek dava açacak google a 2000 backlink aldım pr0 verdi diye
Hakkını hukukunu bilmeyen bir halkız. Google ın sisteminde her zaman google haklıdır.
İnsanlığa hiç bir hizmeti olmayan içi kopya ya da boş web siteleri yapıyoruz, sonra google seo teknikleri ile bir sürü ziyaretçi çekmeye uğraşıyoruz. Sonra beceremeyince de suçu google a atıyoruz.
Bakın kendi görüşümle size seocu ve webmaster tanımı yapayım.
İYİ SEOCU: HEDEFLEDİĞİ KELİMEDE, HEDEFLEDİĞİ SÜRE İÇİNDE, HEDEFLEDİĞİ ARAMA POZİSYONUNA ULAŞABİLEN KİŞİDİR.
İYİ WEBMASTER: ÜRETTİĞİ WEB SİTE PROJELERİNDE HEDEFLEDİĞİ MADDİ VE MANEVİ KAZANCA HEDEFLEDİĞİ SÜREDE ULAŞABİLEN KİŞİDİR.
İyi seocu olmak hiç bir işinize yaramaz. Eğer iyi bir webmaster değilseniz...
saygılar