digiklan belki benden iyi bir seocusun hocam ama şunu idda ederimki sen tek zeki değilsin bu konuda ben asla makalelere göz atmam ha senin için bir araç olabilir, amacın belki sakin olmaktır başlık atmazsın r10 google yanlıştır vs. gibi ama sana şunu derim ki . Benim içinde amaç değildir ama araçlarımın amacımı engellediğini görmek her zaman beni mutsuz kılar. Çünkü sonuçta ben bir emek vermişim google efendi karşılığını vermemiş. Sen emek vermeden karşılık almışsın ondan o kadar rahatsın PAŞAM
Bak
paşam ben pagerank ile uğraşmam. Ben hit ile de uğraşmam. Asla senin gibi sohpet diye bir site açmadım. Film izle, evden eve nakliyat diye de kasılmadım.
Ben internet üzerinden direk para kazanabileceğim ve doğrudan hedefe doğrudan satışa yönelik sitelerin peşinde koşarım. Benim için siteme girip sadece bakacak 100k adam hiç bir şey ifade etmez. Benden alışveriş yapacak olan günde 30 tekil hit yeterlidir. Benim web sitelerimin bir hedefi ve hedef kitlesi vardır.
Sen şimdi emek verip karşılığını alamamaktak yakınıyorsun? Yakındığın site bir chat sitesi mi? Ne sundun insanlara diğer chat sitelerindan farklı olarak? Kendi chat yazılımını mı yazdın? Yeni bir chat türü mi ücat ettin? Yoksa bugüne kadar hiç verilmemiş özel hizmetler mi sapladın sohbet edecek insanlara?
Bir milyon benzeri olan chat sitelerinden birine sahipsin. Sitenin altında günün sözü var, yanında ***** içerik linki var. Sitende özel sözler, anlamlı sözler, ititraf, video, canlı tv, iddaa, yemek tarifleri gibi birbirinden alakasız bir ton içerik var.
O siteden bu siteden botla haber ve içerik çek, kopya içerik ile site doldur, google da yükselmek için 3100 tane alakasız bloğa link kas. Sonra da emeklerimin karşılığını alamıyorum de...
Senin emeğin bir işe yaramıyorsa google a suç atmamak lazım.
Emeğimin karşılığını google vermiyor demişsin. Bana da tutu kuru paşa demişsin.
Peki paşam sen 3100 alakasız bloğa link kasmayı ve oradan buradan topladığın metinler ile site oluşturmayı emek olarak mı sayıyorsun?
Maalesef google senin harcadığın çabayı emekten saymıyor
PAŞAM...