Merhaba arkadaşlar;

Forumda yaşımı bilenler var,bilmeyenler var.Bana gelen olursa ben 20 yaşındayım diyordum,demek zorundaydım.

Neden demek zorundaydım ?
Yaptığım iş gereği,kimsenin bana saygı duymayacağını düşündüğüm için.

"Hahaha sen küçüksün felan gibisinden.."
"Küçükler işini yapamaz tartışmasından..."(Ki, r10'da adıma açılmış HİÇBİR şikayet konusu yoktur,2 tane konu vardır ondada haksızlık amaçlı)

Alıntı
Adım = Resul
Soyadım = Korkmaz
Yaşım = 16
Doğum Tarihim = 1993
Biliyorumki yeni bir tartışma konusu olacaktır,yaşım.Gerek bana -rep'ler yağacak gerek +repler..

Fakat artık ben yalan söylemeyi bırakayım,sizlerde r10'dan beni ya da benim gibileri dışlamayı..

Hosting işini nasıl yapıyorsun okulun yok mu ?
Evet okulum var,fakat bir websitem'de var.Sunucumu anlık takip eden bir sms sistemide.Sunucumda arza varsa sms geliyor bana,bende düzeltiyorum.

Müşterilerine nasıl destek sağlıyorsun ?
Bilgili Host Internet Hizmetleri / Kalitenin Buluştuğu Nokta /TİCKET Sistemiyle.. / TELEFON'LA

Sana nasıl güvenebiliriz ?
Gerek yaptığım işle olsun.. Gerek faaliyet belgesini almış olmamla olsun,gerekse gerçek kimliğimi açıklamakla olsun,gerek'te çalışma ofisimden gösterdiğim görüntülerle olsun.

Yarın birgün üniversiteye gideceğinde işleri napacaksın ?
Forumdaki adı ve nickiyle ErdeM 'e bırakacağım..

ErdeM gerçek yaşını biliyor mu ?
MertWeb,WebEngineer,ErdeM,aTk,sesar,ibrahim bu gibi isimler beni REALDE görmüş ve görüşmüşümdür.

Realdeki fotoğraf görüşmelerimiz : https://www.r10.net/r10-subeleri-etki...post1058236084

Artık gerçek yaşımı biliyorsunuz,gerek şu an r10'dan banlanayım,gerek bu kadar dışlanayım yaşım bu.Yaptığım iş belli beni tanıylanlar belli

Yaptığım iştede gerçekten ciddiyim,ciddi olmasam..
Faaliyet Belgesi almam(niye salaklık edeyimki ?)
SSL Sertifikası almam(paypal için,resmini koymuyorum isteyenler varsa koyarım)
WHMCS Tema Tasarımı(Niye mesuts arkadaşımıza 500 TL verip tema yaptırayım ki ?)

Herşeyi geçtim niye gerçek kimliğimi açıklayayımki ? Hepsini geçtim niye çalışma odamı göstereyim ki ?

RESMİM :http://sunucu18.kucukresim.com/uploa...rj0127620f.jpg (Siyah Montlu Olan)

Adresim : Sanayi Mahallesi Buzbağ Sokak No:9/4
Kağıthane / İstanbul

İşte BilgiliHost :

Telefon Numaram : 05543916363

Y.S Faaliyet Belgesi No :1178
FAALİYET BELGESİNE SAHİP YER SAĞLAYICILAR adresinden kontrol edebilirsiniz

Değerli abilerim,kardeşlerim yorumu size bırakıyorum artık.İsteyen -rep verebilir gerçekten bu konuyu açmam yalan söylememi engelleyecektir