Üye kayıt bölümünde bir sorunla boğuşuyorum.
Üye kaydını başarıyla yapıyor ve veritabanınada bilgileri ekliyor , normal olarak yönlendirme kodu devreye giriyor ancak profil sayfasına yönlendireceği sırada tekrar bilgilerde eksiklik olan uyarı bölümü ekrana geliyor ve yine kayıt sayfası açılıyor.

Üstatlar fonksiyon aşağıda. 2 saattir didik didik ettim sorunu çözemedim.Hangi kodu hangisinden sonra veya önce koyacağımı çözemedim.

// -- UyeKayit Başlangıç
function UyeKayit() {
global $prefix;
TabloAc();

$KullaniciAdi    = htmlspecialchars(strip_tags(KodTemizle($_POST["kullaniciadi"])));
$Sifre            = strlen(htmlspecialchars(strip_tags($_POST["sifre"])));
$SifreTekrar    = strlen(htmlspecialchars(strip_tags($_POST["sifretekrar"])));
$Sifre1            = md5($Sifre);
$Email            = htmlspecialchars(strip_tags(KodTemizle($_POST["email"])));
$Tarih            = date("d/m/Y");
$Saat            = date("H:i:s");
$Kullaniciİp    = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$Avatar            = "uye.gif";

if ($KullaniciAdi=="") or ($Sifre=="") or ($Email=="") or ($Sifre < 4)) {
        echo "Gereken bilgilerin birkaçı veya hiçbiri girilmemiş.Lütfen gereken bilgi(leri) alana yazın<br />Bekleyin yönlendiriliyorsunuz...";
        header("Refresh: 4; url=index.php?Git=Profil&Sayfa=YeniUyelik");
    }elseif($Sifre !== $SifreTekrar) {
        echo "Şifreler Uyuşmuyor. Kontrol ederek tekrar formu doldurunuz<br />Bekleyin yönlendiriliyorsunuz...";
    }else {

$sor = mysql_query("SELECT uyeadi,email FROM ".$prefix."uyeler WHERE uyeadi='$KullaniciAdi' or email='$Email'");

if (mysql_num_rows($sor) > 0) {
            echo "Bu isim veya email adresi ile zaten kayıt yapılmış. Bekleyin kayıt formuna yönlendiriliyorsunuz...";
            header("Refresh: 5; url=index.php?Git=Profil&Sayfa=YeniUyelik");

}else {

$ekle = mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."uyeler (uyeadi,sifre,email,avatar,kayittarihi,kayitsaati,kayitip) values ('$KullaniciAdi','$Sifre1','$Email','$Avatar','$Tarih','$Saat','$Kullaniciİp')");
            if($ekle) {
                echo "Kayıtınız tamamlandı.Aramıza Hoşgeldiniz Sayın <b>".$KullaniciAdi."</b><br />Bekleyin Profil sayfanıza yönlendiriliyorsunuz...";
                header("Refresh: 4; index.php?Git=Profil&Sayfa=Uye");
                }else {
                echo "HATA ! Kayıt yapılamadı.<br />Tekrar kayıt sayfasına yönlendiriliyorsunuz...";
            }
        }    
    }
TabloKapat();
}
// -- UyeKayit Bitiş