Üye kayıt bölümünde bir sorunla boğuşuyorum.
Üye kaydını başarıyla yapıyor ve veritabanınada bilgileri ekliyor , normal olarak yönlendirme kodu devreye giriyor ancak profil sayfasına yönlendireceği sırada tekrar bilgilerde eksiklik olan uyarı bölümü ekrana geliyor ve yine kayıt sayfası açılıyor.
Üstatlar fonksiyon aşağıda. 2 saattir didik didik ettim sorunu çözemedim.Hangi kodu hangisinden sonra veya önce koyacağımı çözemedim.
// -- UyeKayit Başlangıç
function UyeKayit() {
global $prefix;
TabloAc();
$KullaniciAdi = htmlspecialchars(strip_tags(KodTemizle($_POST["kullaniciadi"])));
$Sifre = strlen(htmlspecialchars(strip_tags($_POST["sifre"])));
$SifreTekrar = strlen(htmlspecialchars(strip_tags($_POST["sifretekrar"])));
$Sifre1 = md5($Sifre);
$Email = htmlspecialchars(strip_tags(KodTemizle($_POST["email"])));
$Tarih = date("d/m/Y");
$Saat = date("H:i:s");
$Kullaniciİp = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$Avatar = "uye.gif";
if ($KullaniciAdi=="") or ($Sifre=="") or ($Email=="") or ($Sifre < 4)) {
echo "Gereken bilgilerin birkaçı veya hiçbiri girilmemiş.Lütfen gereken bilgi(leri) alana yazın<br />Bekleyin yönlendiriliyorsunuz...";
header("Refresh: 4; url=index.php?Git=Profil&Sayfa=YeniUyelik");
}elseif($Sifre !== $SifreTekrar) {
echo "Şifreler Uyuşmuyor. Kontrol ederek tekrar formu doldurunuz<br />Bekleyin yönlendiriliyorsunuz...";
}else {
$sor = mysql_query("SELECT uyeadi,email FROM ".$prefix."uyeler WHERE uyeadi='$KullaniciAdi' or email='$Email'");
if (mysql_num_rows($sor) > 0) {
echo "Bu isim veya email adresi ile zaten kayıt yapılmış. Bekleyin kayıt formuna yönlendiriliyorsunuz...";
header("Refresh: 5; url=index.php?Git=Profil&Sayfa=YeniUyelik");
}else {
$ekle = mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."uyeler (uyeadi,sifre,email,avatar,kayittarihi,kayitsaati,kayitip) values ('$KullaniciAdi','$Sifre1','$Email','$Avatar','$Tarih','$Saat','$Kullaniciİp')");
if($ekle) {
echo "Kayıtınız tamamlandı.Aramıza Hoşgeldiniz Sayın <b>".$KullaniciAdi."</b><br />Bekleyin Profil sayfanıza yönlendiriliyorsunuz...";
header("Refresh: 4; index.php?Git=Profil&Sayfa=Uye");
}else {
echo "HATA ! Kayıt yapılamadı.<br />Tekrar kayıt sayfasına yönlendiriliyorsunuz...";
}
}
}
TabloKapat();
}
// -- UyeKayit Bitiş