Bu konuya olumlu olumsuz yorum yapan herkesin canı sağolsun....
Biriniz demişki bensumshell den resel alma yok reselciligi bırakın bu işte para yok falan filan...Birincisi ben Yaklaşık 18 aydır bu firmanın destek elamanıyım müşterisiyim ve Reseller bayiliğini onlardan alıyorum.Suç mu değil yasak mı değil.Artı kişisel sorunun varsa seni bağlar beni değil.Ve şunuda rahatlıkla söylebilirim Ki keşke herkes bensumshell.Net kadar dürüst sağlam olsa Bu gün hosting işinden para yok cümlesi bile kullanılmazdı...
Bir arkadaşımız demiş Ki Tasarım amatörce...Olabilir amaç web sitemin verdigi hizmetleri tanıtmak klas tasarım yapıpda göz boyamak değil.Sitemin tabanı Nukedir.
Güvenlik nedeniyle referansı kapatmışım...Bu benim tercihim ortada bu kadar art niyetli lamet varken insancıklar varken kaparım...HA BENDEN Referans isteyen bir müşteri adayımda varsa ona zaten veririm...Bu da sanırım mantıkLı.
Kredi kartıyla alan adı alanlar bilir ki kdv dahil hemen hemen 18.90 Bilmem kaça geliyor.19 diyim artık.E şimdi 19 ytl demeyide ben tuhaf buldum 20 yazdım...Bensumshell.net ve isimtescil.net ten sağlıyoruz domaini varsa bu fiyatlara itirazı olan o firmalara ilettin şikayetlerini.
Son olarak.Arkadaşlar Hosting hizmeti veriyorsam..Ve bu işte ben yanlış işler yapıyorsam...Birileri gibi botnet besliyorsam birileri gibi paraları toplayıp kacıyorsam siz o zaman bana verin verirştirin.Ama bunlar yok diyede sudan bahanelerle saçma eleştirileride lütfen yapmayın.
Dediğim gibi iyi yorum yapanda kötü yapanda sağolsun.
Sağlıcakla Kalın.