digiklan pr 2 alman garibime gitmedi cunku benimde kasmadigim sitelerde pr 2 aldi iste bunun icin bir hata vardir diyorum ama benim icin daha kârli bir sitem bekledigim deger alamadi

))) ama obur sitelerim pr siz iken pr 2 aldi keske oyle kalsa.Birde hocam sizin fikraya el atalim madem bahsettin.

herkes dogru degil diyor ya da beklenmedik sonuc aldi sen bekledik sonuc aldin

sen ters yonde oluyor olmuyomu.
Benim için pr bir araçtır. Amaç değil. Birileri yüksek prlı sayfa yapıp link satmayı kafaya koyduğu için pr konusuna çok asılıyor
Walla beklediği değeri alamayanları bilmem.
Maalesef google ın sistemini googledan çok bilen seocular türedi.
Ben bir siteye seo yapıyorum.
Eğer hit düştü mü ya da pr düştü mü çıkıp da google hata yaptı ben doğruyu yaptım demiyorum.
Ama bu sitede google ın sistemini googledan iyi bilen seocular var maalesef. Sözüm meclisten dışarı. Ama ben bilmem kaç tane backlink aldığım halde google hata yaptı demek asıl hata olur.
Eğer beklediğiniz değerleri alamadıysanız bu pagerank işini yeterince çözümleyememişsiniz demektir.
Şikayet edenlerin fazla olmasına şaşmamak lazım. Sonuçta seo ya hakim olmayanların sayısı hakim olanlardan fazla....
Bazen bazı arkadaşların yazılarını eleştirdiğimde bana adam bilgi veriyor niye eleştiriyorsun diye laf söyleyenler oluyor.
İşte tam da bu yüzden eleştiriyorum. Çünkü birileri google sistemi ile ilgili tek yönlü yazılar yazarsa o tek yönlü işlemleri yapanlar biz herşeyi yaptık google hakettiğimiz değeri vermedi derler.
Hatta bir ara çıkıp google Türk sitelerine pr değeri vermiyor. Bakın almanca site açıyorum hemen pr4 oluyor diyenler vardı.
Google ın sistemini googledan iyi biliyormuş gibi yorum yapmayı garip karşılıyorum
Çünkü senin gibi biri çıkıp google hata yaptı diyorsa sistemi tamamen çözmüş ve yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu söylüyor demektir.
Sen google ın sistemini tam olarak çözdün mü ki hata olduğunu iddia ediyorsun