ByTAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kudretadam hocam kesinlikle katılıyorum bi eski pr degerimizi alip bir yeni verileni aliyoruz buna nasil inanabiliyorsunuz ? Google madem hata yapmiyor sakasi yok diyelim. ? Hatirlamiyormuyuz hepimiz google de ki tum sitelerin altinda bu site zararli icerik icerdigi icin sakincalidir. Tum sitelerde bu yaziyi gormedik mi ? Sonradan duzelmedi mi ? Google de hata yapabilir.
Müdür google hata yaptı mı tüm sitelere hata olur. Benim tüm sitelerim beklediğim değerleri aldı. Yüzüne bakmadığım sitelerim bile pr2 olmuş. Değerler genel olarak uygun. Bu sefer biraz az vermiş bunu da eskisine oranla backlink seçiciliğinde daha yüksek başarı göstermesine bağlıyorum.

Ama sen çıkmışsın bilmem kaç backlink aldım bu siteye nasıl istediğim pr ı vermez diyorsun.

Google sitene aldığın bilmem kaç linke bilmem kaç pr değeri veren bir sistem olsaydı herkes pr 10 olurdu. Böyle google hata yaptı muhabbetlerini geçelim artık.

Söylediklerin bana Temel fıkrasını hatırlattı.
Temel otoyolda ters yöne girmiş önündeki arabalardan kaçarak hızla seyrediyormuş. Radyoyu açmış.
Radyoda haberleri okuyan spiker
"Otoyolda araç kullanan sayın sürücüler çılgın bir sürücü şu anda otoyolda ters yönde hızla ilerlemektedir. Lütfen dikkatli olun demiş."

Temel de
"ne bir sürücüsü tüm sürücüler ters yönde, tüm sürücüler demiş..."

Seninki de aynı bu hesap.
Google ın hata yapmış olma ihtimalini söylüyorsun 1 nisan şakasıdır diye sitem ediyorsun.

Peki senin hata yapmış yanlış backlinkler almış olma ihtimalin yok mu?

saygılar