Yaklaşık 2 yıldır herkezin tanıdığı bir Firma ile çalişiyorum. Bütün domainlerim buraya kayıtlı. Bundan yaklaşık 1 ay önce felan dı sanırım. Önce email adresim hacklendi daha sonra domain adreslerimden biri gitti. Gitti derken başka bir firmaya yönlendirdiler. Şimdi kendi domainlerimin bulunduğu Firma yetkililerini aradım, Böyle böyle bir durum var. Domain ve Email adresim çalındı ve bana ait olan bir domain adresim başka bir firmaya yönlendirildi. Benden kimlik fotokopisi felan istediler hepsini gönderdim biz incleyelim bizi gün içerisinde tekrar arayın dediler. Bakın bu giden domainde kurulu olan forum sitem tam 6 gün kapalı kaldı. Firma yetkililerini gün içerisinde aradığımda yapılacak birşeyin olmadığını transferi gerçekleştiren kişinin sizin T.C. kimlik numaranız ile yaptığını o yüzden herhangi bir geri alma söz konusu olmadığını bildirmek isteriz diye bir şey söylediler. Tabi ben şaşırıp kaldım, daha sonra peki ben ne yapabilirim dediğim de ise. Bana aynen şu cevabı verdiler. "Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunun" Tabi ki güldüm. Bakın dedim ben size herşeyi açıklıyorum. Tamamen çalındığını bildiriyorum ve burada kayıtlı olan email adresimin de çalındığını bildiriyorum siz bana savcılık diyorsunuz. Yapabileceğimiz birşey yok diyip ve ayrıca telefonda bu kadar sizinle görüşemeyiz deyip telefonu kapattılar "Savcılıkta çalışan bir arkadaşıma söledim böle böle oldu napabilirim diye? arkadaş gülerek onun için dilekçe vermeye bile gerek yok, fazla ilgilenmezler dedi" o yüzden arkadaşım ne olursa olsun kimseye güvenme. Yedeğini gerekirse günlük al ve bu işten anlamıyor isende bu işin profesyonelliğini yapan çok iyi arkadaşlar var bunlarla irtibat kurup bu konuyu paylaşırsan onlarda tüm açıklarını kapatırlar.Benim başımdan geçen bu olay herşeyiyle kayıtlı ispatlıdır. Rahatsızlık verdiğim için özürdilerim. İyi Forumlar