Eğer bir hesap tetikleme hatası aldıysa, bütçe hatası verdiyse; bu hesabın tekrar açılması Google'ın insiyatifine kalmış bir şey.
Adwords hesabım sorunlu, çalışmıyor tarzında konu açan arkadaşların çoğu geçmişte hesap kullanmış arkadaşlardır; ya da kuponlu hesap kullananlardır. Durum böyle olunca Google Adwords'ün kuralları ihlâl ediliyor ve hesaplarda sorun çıkıyor.
Neyse, zaten ben mesajımda sorunun nedenini ele aldım. Beni bilen bilir; sorunlu arkadaşlara yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum. Sen de sanırım heyecandan
"Saçmalamaktan kime bişey olmuş... Seviyeni yükselt." diyerek
- rep vermişsin.

Ufak bir tavsiyem olacak; her şeyi Google Adwords ekibine bildirme, ileride müşterilerine çalışan hesap bulamazsın.
Ayrıca; beni filozof olarak gördüğün için teşekkür ederim. Fakat o kadar bilgili değilim malesef. 
Konuya dönelim.. Sorunlarınızı Adwords ekibine iletebilirsiniz. Ama belirttiğim gibi Google Adwords'ün insiyatifine kalmış bir durum söz konusu. Çünkü çoklu hesap kullanımı zaten kural dışı. Bunu kabul ederek hesap kullanıyorsunuz. Eğer ki başkasından hesap satın aldıysanız, bu sorunu hesap sağlayıcısına da yüklemeyin. Tamamen Google Adwords ile ilgili..
"her mesaja flood yapma." diye - rep atan kim. Herneyse seninle polemiğe girmeyeceğim. Hep olumlu insiyatif kullanıyor Adwords. Yani çoklu hesap konusuna gelince de. Mantıken hesaplar bana ait değil. Bunu tartışmak istemiyorum.