Bilimadamları tartışmaya son noktayı koydu.
Hiçbir bilim adamı benim zekam hakkında ne nokta koyabilir ne virgül atabilir.
Kanada'daki Western Ontario Üniversitesi' nde psikoloji profesörü olan Rushton, yaşları 17-18 arasında değişen 100 bin kadın ve erkek gönüllüye zeka testleri uyguladı.
Ya hepside birbirinden salaksa ? !
Bilim adamı kadınların iş hayatında yükselememesinin nedenini de buna bağlayarak "Bunun nedeni sosyal adaletsizlik değil. Kadınların erkeklerden daha az akıllı olmasıdır. Satranç şampiyonlarının da erkeklerden çıkması bunu gösteriyor"
Sanıyorum bu sadece benim güzel ülkem için geçerli değil. Lise mezunu hoş bi' hatun aniden Genel Müdür Asistan'ı olarak işe başlayabilir ertesi sabah mesaisinde..
Rushton bundan 4 yıl önce de siyahilerin suça daha yatkın olduğunu ve Asyalıların da daha zeki olduğunu söyleyerek tartışma yaratmıştı.
Obama'yı metris'de gözetim altında tutalım geldiğinde o zaman belki Condoleezza Rice filanda gelir ziyaretine onuda arada atarız içeri..
Yahu şu " Bilimadamları " diye başlayan
hikayelerden artık bıkkınlık geldi. Birileri benim haberim olmadan benimle ilgili bi' şeyler yapıyorlar ve bunu doğruymuşcasına millete yedirmeye çalışıyorlar ifrit oluyorum..
"Bilimadamları ıspanağın faydalı olduğunu ve demir vitaminini arttırdığını söyledi."
Küllim yalan , Amerika Birleşik Devletleri stoklarında Ispanak fazlası kalmıştır ve Temel Reis hikayesi ile itelemişlerdir bütün deniz aşırı ülkelere..
Gece gece niye bu kadar sinir yaptım bilmiyorum ama birikti sanırım..
Yeter da yeter , istemiyorum hiçbir bilim adamının benimle ilgili araştırma yapmasını filan hani yapıyorsun kesin , kabul edilebilir bi' sonuç çıkart ondan sonra amenna..
Kalkıp 100.000 kişide uyguladığın testin sonucuna göre diyorsun ki erkekler kadınlardan daha zeki.. Bu dünya'da 7 milyar insan var bilim adamı arkadaş.
Senin test yaptığın kısım aynı eyalet içerisinde yaşıyor , sabit bi' pskoloji hakim. Tükettikleri gıdalar belirli. Gittikleri mekanlar belirli. Düşündükleri şeyler sabit. Neden kalkıp dünya'nın dört bi' köşesinde yapmıyorsun araştırmayı..
7 Milyar'ın %1'i bile değil araştırma yaptığın kesin (: aha işte biz cahil halk'da yer bunu sonra mahallede eşine dostuna anlatır.. "Biz kadınlardan daha zekiyiz."
Yahut 14 - 19 yaş grubu gençlerimizde kız arkadaşlarının yanında "Biz sizden daha zekiyiz kızım , bilimadamları araştırma yapmış" nidaları ile hava civa yapar..
N'olacak benim bu herşeyi vatan millet meselesi haline getiren hallerim bilmiyorum vesselam..
Kalın sağlıcakla..