teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sigara içen kişilerin ciğerleri soba kurumuna bulanmış gibi simsiyah olmakta.Var mı ötesi.İçi dışı pis sigara içeren kişinin.İğrenç bir kokusu ve mantıksız bir görüntüsü var.

Tutupta cebimdeki parayı sigaraya verip kendi kendime bu kötülüğü, kendi paramla yapmam.

2 ay evvel dayım akciğer kanserinden öldü.Son 2 saatini görseniz sigaraya bakmazdınız bile ondan sonra.

Kan kusmaya başladı.Ciğerleri artık bitmiş.Önce ağzından kan boşaldı, daha sonra burnundan kan geldi.Bilinci yerindeydi ve son yarım saate kadar o da bizimle bekledi azrailin gelmesini.

Ve sonra...

Üzülüyorum.Bu kötülüğü kendinize yapmayın.1 defa dahi içmişliğim yok, ben nasıl içmeden yaşıyorsam siz de yaşarsınız.Zor değil yani içmemek

Ölmek var, bir de ölmek var.Bir kaza vb.nedenlerle ölmek var bir de için çürümesi ve çeke çeke ölümü bekleyerek yaşamak var
Her sigara içen , sigaradan ölecek diye bir kaide yok teknohaberci.Sen içmediğin için içme diyorsun yalnız alıştıktan sonra bu kolay olmuyor. 1 gün içmeyeyim dediğimde en son sinirden camları indirmiştim.Piyasada çeşitli ürünler var, sigarayı bırakmak için ama bunu bırakmak için kafada bitirmek gerek.Ayrıca Allah rahmet eylesin.