Ben böyle bir şey görmedim yahu, bu ne kadar garip bir futbol anlayışıdır, nasıl iştir bu, o yediğimiz goller ne öyle!

Volkan resim çektirecem diye topu yumruklayamadı onun yüzünden penaltı oldu, gol yedik. Kurtardığı toplara gelince, yine resim çektireceğim diye kornere yolladı hepsini, yoksa çok rahat uzanarak alacağı toplardı.

Ben bir kalecinin dizlerini kırıp topa uzanmasına anlam veremiyorum, benim bildiğim yetişemeyeceğin toplara dizlerini kırıp atlarsın, Volkan’ın yaptığı ise dizlerini kırıp topa uzanmak. Arada büyük fark var..
Tuncay desen, İngiltere’de o kadar zayıf top kontrolüyle nasıl oynatıyorlar anlamadım ben bu işi? Maçın ilk dakikalarında kaç tane top kaçırdı ayağından.

Aurello desen oynadığı oyunu anlamak mümkün değil, saçma saçma hareketlerle bir şeyler yapmaya çalışıyor, kendi ekseni etrafında dönerek kendine zorla faul yaptırıyor ve sürekli geriye doğru oynuyor.

Nihat’a geline o vuruşlar gerçekten yakışmadı Nihat’a. Açıkçası üzüldüm net fırsatlardı onlar Nihat gibi bir futbolcu için, atsa iyi olurdu. Ama yinede iyi oynadı..

Arda gerçekten mükemmel oynadı, Fatih Terim Arda’yı neden çıkardı anlamadım, son dakikalarda hala çalışıyordu ve takımın son saniyeye kadar tek ümidiydi.

Kısaca takım çok kötü değildi, orta saha yok gibiydi ama başarılıydı yinede. Defans sadece son golde hata yaptı, o da bize çok pahalıya patlayacak gibi gözüküyor.

İleri uç ve kanatlardaki oyuncuların hakkını vermek lazım, çok çabaladılar..

Yenemedik, üzgünüz ama hala şansımız devam ediyor. Ümidimizi kaybetmeden önümüzdeki maçları kazanmaya çalışmalıyız ve Bosna Hersek maçını kesinlikle kazanmalıyız!