Gri Telekom yetkilisi Evşen Hanıma saldırılarını anlattım.Zaten Evşen Hanım kuşkusuz şu konuşmayı anlattı. '' Onur Uyar pisliğin tekidir.. Bulaşmayın bence ona. SAdece siz değil başka hostlarında şikayetleri var.'' aynen bunları dedi eğerki inanamayan olursa profilden msn ekleyip evşen hanımın numarasını verebilirim. Hayatcs gerçeğini anlatmıyorum. Onu senle ben bilelim birde hayatcs. tamam mı onur uyar.'' Bu arada senle çalışırken müşterilrimiz şikayet ediyordu gibisinden yazmışsında. Elimde makine bilgileri ve hiçbir bilgi yokken sadece satış elemanıykem destek elemanıysam elımde hıcbır bılgı yoksa musterılere destek veremem doğal

.Bu aradaa kayıtları isterim senden senle çalışırken müşteri şikayetlerini.?Ha bide askerlikten muaf tutuldun buna asla diyecek bişeyım yok eywallah der geçerim. Sırf kendi menfaaletlerin için msnne büyük harflerle askerlikten kurtuldum yuppi diyen sendin

Senin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinden yaşaman sakıncalı bi kere.
işte böyle kendini zavallı cümlelerle savunursun.Merak etme evşen hanımında ne kadar pislik bir insan olduğunu cümle alem biliyor kendisiylede özel olarak konuşacağım.