Evet arkadaşlar sizler için dev bir portable program arşivi oluşturdum. Oluşturdum derken kendim upload vs. etmedim yanlış anlamayın Sadece sizler için bulabildiğim portable programları paylaştım. Alıntı değil sadece BENİM eserimdir. Umarım işinize yarar. Bir teşekkür veya +rep yeter

Evet şimdi başlama zamanı

Everest Ultimate Edition 5.01
Everest Ultimate Edition, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTML biçiminde web sayfası şeklinde veya düz metin şeklinde kaydedebilir, e-mail ile gönderebilir veya yazıcınızdan çıkartabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

Recover My Files 3.98

Recover My Files , şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir.

Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.

Internet Download Manager 5.16

İnternetten dosya indirirken indirme hızınızı arttırır, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

Portable Auslogic Boost Speed 4.4.10. 210

Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programlarınızı çalıştırırken, eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi kadar değil mi? İşte bu gibi sorulara evet yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir ve programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.
Auslogics BoostSpeed Disk ve registy (kayıt girdileri) temizliği yaparak bilgisayarınızın performansını arttırmak üzere hazırlanmış profesyonel bir Windows aracı. Ödül almış bu program ile sisteminizdeki yavaşlama sorunlarını düzeltebilir, ilk kurulumdaki tazeliği ve yüksek performansı yeniden elde edebilirsiniz.
Özellikle Windows başlangıcı ve program çalıştırması gibi konularda bilgisayar kullanıcılarının derdi olan yavaşlık BoostSpeed ile çözüme kavuşuyor. İşletim siteminizin ayarlarını en hızlı çalışacak şekilde ayarlayabilen bu program ile ayrıca internet üzerinde tarayıcı ve e-posta istemcisi gibi programlarında çalışma hızları artmış oluyor.

Adobe Photoshop CS4 Portable

Arkadaşlar photoshop cs4 ün portable versiyonudur.Ve göründüğü üzere 52mb boyutuna sahip olmasına rağmen gerçekten mükemmel çalışıyor bu konuda hiçbir şekilde sorunla karşılaşmayacağnıza eminim.Kolay gelsin.

Mozilla Firefox Türkçe v3.0.8 Portable

Firefox güvenliği, hızı ve yeni özellikleri ile interneti kullanma şeklinizi değiştirecek. Daha azıyla yetinmeyin.
Parola Yöneticisi: Bir daha hiçbir uyarı görmeden sitelerdeki parolalarınızı hatırlayın.
Tek Tıkla Yer İmi Ekleme: Siteleri kolayca işaretleyin, arayın ve düzenleyin.
Geliştirilmiş Başarım: Bilgisayarınızın belleğinden daha az kullanarak sayfaları daha hızlı görüntüleyin.
Akıllı Konum Çubuğu: Sevdiğiniz siteleri saniyeler içinde bulunu: Arama çubuğuna ilgili birkaç şey yazın yeter.
Anlık Site Kimliği: Basit site kimliği sayesinde çevrim içi hilelerden, güvensiz para aktarımlarından ve sahtekârlıklardan uzak durun.
Tam Sayfa Yaklaştırma: Herhangi bir sayfanın bir bölümünü saniyeler içinde yakından ve okunaklı olarak görün.
İşletim Sistemine Özgü His ve Görünüm: İşletim sisteminizle bütünleşik bir Firefox ile gezinin.

Daha çok program var arkadaşlar ama şimdilik bunları vereyim Beğendiyseniz bir rep ve teşekkürü çok görmeyiniz. Teşekkür ediyorum şimdiden ben