o yazıdan sonrasınıda alıntı yapsaydın,
toplumdakı bazı şeyler değiştirilemeyecek şeylerdır,
madem uzaklaşmıyorsun o zaman kokusunu çekmenden doğal ne varkı yolda kanalızasyon patlayınca suyun uzerınden mı yuruyor mıllet yoksa kenarından mı yuruyor ne farkı var aynı işte
zaten senın kursunun okulunun kantınde sigara içiliyorsa orda bir anormallik var bence once o konuyu halletmek lazım, Napalım yani sigara içmeyelim mi zaten her yeri yasakladılar dıaşrdada içemeyeceksek ohooo durak dediğin zaten ıkı çerçeve bir şey adamın gerısıne geç olmadı 5 metre uzaklaş oldu bitti işte
Bir insanları kendıne alıştırmak vardır
birde topluma ayak uydurmak
sigara olayında topluma ayak uydurmak zorundasın buraya yazdın dıye kımse ne sigara bırakır nede durakda içmekden vazgeçer yanı...
ah dostum bu kesin kuraldır. ağaç yaşken eğilir denir. buda onun gibi. sigarayı önlemezsek yakında alkol içilir sonra kokain mariuana sonra kız erkek üstüste görürüz.
yani çocuk 1 tl çaldı aman 1 tl den ne olur dersek boku yediğimizin ispatıdır. eğer toplum yanlışsa ben değil toplum kendini düzeltecek. ben amerikan değilimki gelipte ayak uydurayım.
şuanda ntv de yayında "kanser vakaları artıyor" haberi yapılmış. 140 bin olan kanser vakası 20 yıl sonra 500 bin olacak deniyor. nedenleri ise 1 sigara 2 stress 3 beslenme bozukluğu