*** gençkafe annenin mesleğinden kaynaklı olarak bu işleri yaptığını düşünmüştüm acımıştım ama artık acınmaz hale geldiniz.Ama önce kolaydan gireyim ahmetcandan
Hala diyorki sitenin tasarımını ben yaptım..bırak linkleri meta tags bile aynı sitedeki sunucu özellikleri herşeyi aynı senın yaptığın tek şey Ctrl + H a basım oyunsunucum yeni değer playofcs bu kadar başka emeğin yok senın o sitede hala savunmaya çalışma rep puanından ne mal olduğunu anlayabiliyoruz.Ki müşterilerinle 2-3 görüşme yaptım aynı şekilde onları engellediğini söylüyorlar msnde ...
GencKafe Sen devam et elbet bi gün çakarlar sana
Sizin gibi ******** haysiyetsiz insanlarla iş yapılmaz. Anne bacıya küfür ediyosunuz sizin acizliğinizden kaynaklanıyor.Csoyuncu itleri anayı bacıyı katmayı sever. Anne bacı katarak düştğnğz ya daha size r10 gerisi desin.Başkalarına saldırarak iş yaparsınız.Sonrada yanınaıza kar kalır. Ama dünya şahidim olsun saldırılarınıza göz yumarım ama anne bacıya küfür ettiniz ya size hyayatınıza unutamayacağınız birşy yapıcam ve r10 da her konuya açmazsam en adi şerefiszim. Anne bacı katmıyacktın dostum her konuda ben ve genckafeye anne bacı katmaya devam edin.Millet nasıl kişilksiz karaktersiz ve terbiyesiz olduğunuzu biliyor.Ama sizi bu lafları dediğinize pişman etmezsem en adi şerefisizm.