arkadaş daha önce böyle büyük bir alış-veriş yapmadığı için benden telefonuna site satıldı şeklinde msj istedi bende acemi olmadığım için böyle birşeyi kabul etmedim. Kimseyi kendime güvendirmek zorunda değilim. Ödeme de gecikmişti. Para gelmeden domain i transfer et gibi tekliftede bulunuldu.
Saygılarımla
Satışımız tek rakam 300 tl den devam ediyor. Eryaman ve Ankara bölgesinden almak isteyen alıcılarla görüşmek istiyorum. Gerçekten alma niyetinde olanlar bana ulaşsın.
Ayıp arkadaşım senin yaptığın. Neden ağlıyorsunki? Ben gelip şu şöyle oldu, bu böyle oldu deyipte seni rencide etmedim.
Para gecikmedi bu bir. Anlaşmamız bugündü, bankaya kadar gittim 10 defa telefon açtım sana. Cevap verdin mi? Bu benim hatam mı?
Senden ufak bişey rica ettim. Domaini transfer et demedim. Bana "www.eryaman.org domainini şu hesaba şu kadar para yatırma karşılığında şu şahsa sattım." yazmanı istedim. Sitenin senin olduğu bile belli değil. whois gizli, sen kimsin belli değil. sende bana güvenmiyormusun, parayı yatır mesajı atarım. E be güzelim parayı yatırdıktan sonra zaten taşıyacaksın hesabıma domaini, (acemi, transfer değil o taşıma bu arada, bunuda öğren.Aynı firmada hesaba taşıyacaksın. Transfer, başka firmadan olur

)
Bunun üzerine bende sana, madem öyle sen bana güven, taşı domaini öyle yatırim dedim. Amacım domaini bana ücreti yatırmadan vermen değil, "güvenin öyle kolay olmadığını ifade etmekti." Ama bak, güven öyle olmuyormuş demekki.
Ağlamaya gerek yok, çıkıpta ben bunları yazmak istemezdim. Yazmadımda, domaini almadım, alacak arkadaşlar devam etsin diye konuyu güncelleme amaçlı bir mesaj attım. Bir nevi iyilik yaptım... Ama anlayana...
Konunun özü, güven karşılıklıdır, ben sana güvenmiyorum, tanımıyorum. Sende bana güvenmemekte haklısın ama bu "hadi sen bana güven" dediğimde "satmıyorum arkadaş" demekle olmaz...
Konuyuda uzatmayalım, sen yoluna ben yoluma. Alan arkadaşta hayrını görsün, sende bereketini gör. Saygılar...