xxx81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadasım alınacak bırsey yok ama soyle bırsey var gunluk 10 gb kota ekledıgı nerden biliyorsun dıceksın 2 gundur takıp edıyorum internet hızım 2o48 gun boyunca pc devamlı acık gece saat 1 e kadar falan 3 gb kalıyor tam 1 de bakıyorum 10 gb eklıyor 13 gb oluyor ordan bılıyorum ama dedıgım gıbı 10 gb arıyan bırılerı olabılır cunku dıger turlu gunluk 2.66 gb kota yetmeyen arkadaslar olabılır
Eski başlıkta dediğim gibi hesabın traffic left kısmında 15 gb yazıyordu. Bende o yüzden 15 gb yazdım. 10 Gb olduğuna dair bir bilgim yok. Tek bilgim hesabın eski olması. Daha öncede dediğim gibi. Ortada herhangi bir kandırma veya hile vs yok. Hesaptan memnun değilsen kandırılmış olduğunu düşünüyorsan vb hesabı geri alıp paranı iade edebilirim. Amacım kimseyi kandırıp 3-5 kuruş için hem kendimi rezil etmek hemde başkalarının hakkını yemek değildir. 15 Gb deyipte 10 gb olduğu içinde özür dilerim ancak bu benim elimde olan birşey değil. Traffic left te ne yazıyorsa onu yazdım. Hesapla ilgili sorunun varsa geri alabilirim. Eğer sorun yok diyorsan da hayırlı alışverişler dilerim.