muratb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu yeni gördüm. Benimle olan bir alışveriş olduğu içinde cevap yazayım dedim. Öncelikle eski konuma koydugum resme bakarsanız traffic left kısmının 15 gb oldugunu görürsünüz tekrar koyuyorum resmi.

Gördüğünüz gibi traffic left 15 gb yazıyor. Ben kendi başlığımda da belirttiğim gibi 15 gb'tın hepsini hiç indirmedim. Günde max 8-9 gb indiriyordum. Traffic left kısmında 15 gb yazdığı için başlığa ve foruma 15 gb yazdım. Traffic left 15 gb gösteriyor nasıl 10 gb indiriyor anlamadım. "xxx81" nickli arkadaşla bu konuyu tekrar konuşacağım. Eğer anlaşmazlık olursa ve "cayede" arkadaşta kabul ederse hesabı "xxx81" arkadaştan geri alıp "cayede" arkadaşa ona sattığım fiyattan yani 39 dolardan satabilirim. Amacım kesinlikle birilerini kandırmak değildir. Ben hesap bilgilerinde ne gördüysem onu yazdım. Bu nedenle yanlış anlaşılmak istemem..Bu arada fiyatı da biraz abartmışsın hocam işini karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söyledim.
açıklama için teşekkürler hesabın sana geri gelmesi durumunda ben yine talibim iy çalışmalar herkese