peki şahsın attığı pm i gördün mü konuyu çok uzatmayacağım beni zaten biliyor, ben yorumlarım da da alıcılarla görüşmek istediğimi söyledim bu adamın almakla uzaktan yakından alakası yok sadece laf olsun diye soruyor, laf olsun diye konuşuyor şunları yapar mısın ? kaça yaparsın ne zaman teslim edersin
gibi bir soru hiç geçmiyor attığı pm de sadece birşeyler bildiğini şunu şunu yap vs. gibi script görmüşlüğü kadar benim yazmışlığım olduğunu bilmiyor sanırım.
her neyse konu dişi yorum yazmayın dedikçe hala yazıyorlar ama
Alıntı
bi *** değilsin yazdığın script 200 bile etmez daha sen müşteriyle nasıl konuşulcağını bilmiyorsun denyo seni..
bunu yazmış bu adama ben ne diyim şimdi ? oturup ana avrat kaymak isterdim ama uğraşmak istemiyorum zaten mal birine benziyor ne gerek var vakit öldürmeye
açıklama amacım ona değil burada olabilecek senin gibi yanlış anlaşılmalara
+
pm leri gönderdim
Alıntı
HAFTAnın parçası bölümü ekliye bilirsin sabit yerde kalacak şekilde ayın parçası bölümü ekliye bilirsin ayrıca şarkıya yorum yaparken onay kodu çok komik yerde çıkıyor bazen media player java koduyla açılıyor
http://xxxxxx.com/xxx.html burda farklı açılıyor sabit açılsa bence güzel olur
şarkı dinlerken sağ tarafta menü kısmının ortasında boşluk var :S
ayrıca firefox da sitede kaynağı görüntüle çıkıyorsa bunuda saklasan iyi olur ayrıca scriptin başka birileri tarafından çalınmaması için şifre koysan script'e
buda superweb adlı kişinin attığı ilk pm
kaynağı görüntüleyi saklayacakmışım ?
scripti çalamayacaklar
gülün gülün çekilmeyin biz o işi ioncube ile yapıyorduk ama arkadaş kaynağı şifreliyor (:
+
yine söylemeyi unuttuğum şimdi farkettiğim birşey var botla mp3 leri karşı siteden çekiyoruz karşı sitede hotlink var bu sebeple embed player lerinde o sitenin reklamlarını gizleyerek yayınlıyoruz normal upload edilen mp3 ler flash mp3 player de çalıyor.
Eğer trafik / banwidth iniz yüksek ise mp3 botu çekerken mp3 leri sunucunuza çekip direk sizin mp3 playerinizden yayınlayabilirsiniz
bu özelliği trafik kullanımı ve depolama alanı büyük olacağından isteyen pek olmadı ama
20 TL ye bu özelliği isteyenlere ekleyebilirim