kolaylıklar dilerim. en yüksek hitli Türkçe siteme bir banner koydum. yalnız, bannerlardaki slogan pek anlamlı olmamış.

200x300 hariç diğerleri, adsense reklamı gibi duruyor ve konuyla ilgili doğrudan bilgi vermiyor. sanki site reklamı gibi veya telekomun sansürleriyle ilgili gibi duruyor.

200x300'deki konuyu bir milletvekilinden duymuştum ama bunun tartışılmasının sebebini şahsen anlayamadığım gibi, engelliler hakkında anlamsız bakış açılarına sebep olabilecek bir konu olduğunu düşünüyorum. bildiğim kadarıyla engellilerin evlenmelerini yasaklayan bir kural bulunmuyor. devlet tutup engelli vatandaşlarımızı evlendirmek için ortam hazırlayamayacağına göre, bu görev de, sizinki gibi sosyal oluşumlara düşüyor. ve bunu bu şekilde yapamayacağınız açık. yaparsanız da kimse karışmayacaktır. bunu belirtme nedenim, birisi size "cinsel hayatı yok" dediğinde ne hissederseniz, bu slogan da aynı duyguyu engellilere hissettirir ve hiç hoş değil.

arkadaşların dediği gibi ses, nereden geldiği ve bir anlam ifade etmediği için anlamsız ve rahatsız edici olmuş. ya bir konuşmayla değiştirmeli ya da kaldırmalısınız.

tabii konunun içinde olduğunuz için benden çok daha iyi biliyorsunuzdur neyin nasıl yapılacağını ama bu tür sosyal birlikler çok pasif davranıyorlar. özellikle siyasilere karşı çok daha agrasif tutum takınmalısınız. bu ülkede hiç kimse sokakta bir engelli gördüğünde olumsuz bir şey hissetmez ama engelli vatandaşa uygun yol, kaldırım, vs yapmayan yöneticilerin olumsuz hislere sahip oldukları veya en azından konunun önemini algılayamayacak kadar beyinsiz oldukları açık. bu nedenle sesinizi halka duyurmaya çalışmaktansa, siyasilerin kafalarına vurmayı öncü amaç edinmenizi dilerim. malum bir çok siyasimiz 2 oy almak için şeyhlerin, ağaların, burjuva bozuntularınn önünde iki büklüm olurlarken, 8.5 milyon insanın yüksek çıkan seslerini duymamazlıktan gelemeyeceklerdir. 8.5 milyonla iktidar ele geçirilir.

"PR çalışması" ifadesini bizden başka kimse anlamaz ama yine de hatalı kullanmışsınız. PR, google'ın verdiği bir değerdir ve sizinki gibi oluşumlarda hiç bir anlam ifade etmez. onun yerine, "...düzenlenecek reklam kampanyası ve desteklerle Türkiye’de bulunan 8,5 milyon..." gibi bir ifade daha hoş duracaktır.

ve son olarak, çıkar amacı güdülmeyen projelerde, ticari niteliğe sahip destekçilerin bannerları yayınlanmamalıdır. altta bulunan bannerları kaldırmalısınız.

başarılar dilerim. her zaman destekçinizim.