Yabancı kız almayı ben çok düşündüm. Genellemek istemem, aramızda kız varsa kusura bakmasın ama bu ülkenin kızlarının çok büyük bölümü gıcık.
Belki süper yakışıklı değilim ama hep aradıklarını iddia ettikleri erkeğim, davranış olarak huy olarak. Sıfır kötü alışkanlığım var, hayatımdaki insanların önemli bölümüyle neredeyse 10-20 yıldır hiç kavga etmedim, maksimum hassasiyetim vardır düşünürüm önemserim.
Ancak ben kafama göre, olgun bir kız bulamadım göremedim. Bulabildiklerim de maalesef nedendir bilmem ya ateistti, ya da cemaatçi.
Cemaatçileri es geçmek zorundayım, bir eksikleri var, birey olamıyorlar. Anne babaya hatta akrabalara erkek beğendirme dışında risalelerle bilmemnelerle erkek seçiyorlar. Bir cumaya gitmedim diye olay çıkarmış kız arkadaşım oldu, ister inanın ister inanmayın.
Diğer taraf daha kötü. Evlenmeyeceğim kızla çıkmam dediğimden "din mi o ne ıyy" diyen kızları hep sildim.
Geriye kalan kızları bilmiyorum birileri kapmıştır, vardır ama azdır elbet.
Çok rahatsızım çoğunun tavırlarından, kibirinden, şu yaşıma kadar sağlıklı bir kafaya sahip, inançlı, ayakları üstünde durabilen ama birey olabilmiş bir hanım göremedim. Belki benim şansım, bilmiyorum. Nasip diyelim.
elleri üstünde mi duruyordu sizin tanıdıklarınız ?