Aslında nette birilerinin yaptıklarını afise etmek gibi bir yapım yoktur. Kişi kendi yanlışlarını yapar ve aldananlarda kendi hatalarının ceremesini çeker diye düşünürdüm. yanılmışım... geçen bir yerde bir yazı okudum aynen sole..
Önce Yahudiler için geldiler
Sesimi çıkarmadım –
Çünkü ben Yahudi değildim
Sonra komünistler için geldiler
Sesimi çıkarmadım –
Çünkü ben komünist değildim
Sonra sendikacılar için geldiler
Sesimi çıkarmadım –
Çünkü ben sendikacı değildim
Sonra benim için geldiler
Ve artık ses çıkaracak kimse kalmamıştı
işte sanırım bu duruma dusmememk icin bu gibi durumlarda sessiz kalmamak lazım..
vardır kimdir?
Babasının değimi ile 16 yasında benim görüşüme göre 17 19 arası biridir. Reelde tanındında iyi biridir. Ama nete gelince iş bambaşka bir boyuta giriyor.
İlk horozz.nete geldiğinde efendi saygılı bişiler ogrenmeye calışan biri idi. Bende sahip cıktım her meraklı kardeşimize sahip cıktıgım gibi. Ama bu kardeşimiz işin dürüstlünü öğrenmek yerine üçkagıtcılıklarını ögrenmeyi secmeye basladı zaman içinde. Son olarakta bundan 1 ay kadar once horozz ile olan tum baglantısı tarafımdan kesildi. Bununla birlikte horozz adı olan hiçbişiyi kullanmamasını istedim. Ama bu kardesimiz içindeki salakca duygulara yenilerek horozz.net e ait olan horozzhost.net domainini çalarak kendi hesabına gecirdi. Bu konuda daha geniş acıklamayı zaten horozz indexinde yakın zamanda kanıtları ile birlikte vereceğim..
Ben r10 forumunu bilmezdim. bu arkadasımız arada bahsederdi buradan. bir ara geldim ve burda vardır adı ile takıldını gördüm. üstelikte yasını konumunu farklı olarak lanse ederek yapıyordu bunu. Paylasım adına yanlıs bişi olmadıkca bu tip seylere karısma gibi huyum olmadıgından uye olduktan sonra sorun olmasın kendi duzeni var burda diye dusunerek burayada takılmadım ondan sora..
Ama tabi burda sürekli takılan horozz.net dostlarımız yoneticilerimiz var. Bir dostumuz birgun horozz.net e ait bazı domainleri kendisininmiş gibi lanse ettiğini söyledi. gelip baktıgımda öyle oldugunu gördüm. ya uslupire.com uada melegimsin.com idi bu sanırım. kendisine neden boyle yaptıgını sordugumda "ya abi burdaki saygınlık anlamında yaptım" gibi bir acıklama getirdi bende sesimi cıkarmadım. Ama asıl sorun melegimsine alınan google hesabı ile oldu. çünkü ordan alınan hesapla kimsesizcocuklar.be gibi bir domainle tam bir dolandırıcılık yolunu secti. Bu konuda melegimsin.com domainini burda satılıga cıkardıgımda burdan bir arkadasın belirtmesi ile ortaya cıktı. Ordaki yazıda dier adminimiz bartuc ve ben bu hesabın melegimsin yada horozz a ait olmadını burdan biri oldunu ancak kendisini acıklamak isterse acıklıyacağını söyledim. Ama ses cıkmadı bu konuda..
Aslında horozz adına ilk donemler güzel katkıları olan bu arkadas ilerleyen donemlerde cin olmadan adam carpma moduna girdi. Sayılcak oyle cok sey varki. yuzuk.org un satılıp parasının alınmasına ragmen domaini teslim etmemesi ve bizim zorumuzla alan kişiye vermesinden tutunda bir baska baslıkta kalpsiz arkadasımızın bahsettiği oyun scripti dolandırıcılıgına kadar olayları var.
Burda adını hasan söyleyen ve yasını 36 diye soyleyen bu arkadas aslında nette devil diye bilinen batuhan ekşi isimli kişidir. Yasıda yukarda belirttiğim yaslardadır. Benim 8 senelik net hayatımda tanıdıgım en üçkagıtcı ve agzı bozuk kişidir. Hırsızdır. Neden horozzhost domainini ustune aldın dediğimde sana güvenmiyordum diyebilcek kadarda dengesiz biridir. benim olan bişi icin bu tip bir kelime kullanmasıda zaten dengesizliğinin simgesidir. para kazanmak icin dolandırma yada baska yanlıs yollarda onun icin mubah gibi görünmektedir..
msn de kendisini neler yaptını afise edeceğim dediğimde kimse sana inanmaz hiç bişi yapamazsın diyecek kadarda utanmazdır.
horozz.net olarak bugune kadar ne kimsenin parasında ne yapımında gözümüz oldu. hakkımızda kimse kötü söz edemedi. taki bu ******** adam horozza gelene kadar.
Ama bu konu horozz için kapanacak. Bunu kapatmak içinde batuhan denen bu kardeşimizi (vardır yani) horozz.net indexinde çok yakında afişe edeceğiz.
Burda su an vermiş olduğum rahatsızlık için sizlerden özür dilerim..