Merhaba Sevgili Arkadaşlar;
Ben Blogdestek.com' un kurucusu ve yöneticisiyim. 10 yıla yakın zamandır arayüz tasarımcısı, art direktör ve kreatif direktör konumlarında görev yaptım. Blogdestek benim 2008 ağustos ayından beri bloglara profesyonel hizmet vermek için kurduğum bir oluşum. Yani blogküme'den çok çok önce hizmet vermeye başladık.
1,500 lira meselesine gelirsek eğer bizim bütçelerimiz gerçekten bu seviyede değil. 500-750 TL seviyelerinde. Her bloga özenle ve kendilerine, içeriklerine özgün tasarımlar yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca verdiğimiz hizmet sadece tasarım değil, 1 yıllık hosting, teknik bakım-destek, tüm tarayıcılarla uyumluluk vb. gibi blog yazarının ya da sahibinin hiç bir teknik bilgiye gereksinim duymadan rahatlıkla blog sahibi olması ve kullanmasını sağlamak.
Ne Eren Emre Kanal ne de BlogKume ile böyle bir anlaşmamız yok ve blogdestek'in tasarladığı tüm blogların sahipleri ve blogkume arasında yürüyen bir süreç bu.
Bu yazılanlar kısacası benim şirketimi ve ticari itibarimi zedelemekle kalmiyor ayni zamanda benden hizmet almış bu kadar insana
BlogDestek.com - Blogunuza özel tasarım, kaliteli temalar, kurulum, hosting. hakaret ediliyor.
Bu ithamlar gerçekten üzücü ve benimle çalışan bir çok insanın maalesef geçimiyle direkt olarak oynanması demek.
Blogdestek'in hakkında yazılmış bir kaç yazıya bakarak nasıl ve ne şekilde çalıştığımızı tahmin edebilirsiniz.
BlogDestek.com hakkinda referans, elestiri, yorum, tavsiyelerinizi rica ediyorum. Ayrica BlogDestek ekibinden kimse var mi acaba buralarda? - FriendFeed Siz uyursunuz, ama “BlogDestek” uyumaz… | Muge Cerman
Saygılarımla
Burak Dönertaş