bence yanlış biliyorsun.Şöyle açıklama yapayım.Bu açıklamayı yanlış bilgilenmeyin diye yapıyorum.Pagerankın hitle alakası vardır.Ama nasıl vardır.Siteniz güncel konuları sağlamsa ve pagerankınız da yüksekse sıralamanın üst taraflarına geçerseniz örnek:
2 aynı konu aynı günde açıldılar garip bir benzetme fakat demek istediğimi açıklayacak.neyse devam edeyim bir site pr 5 bir site pr 1 google pr 5 olan sitenin konusunu pr 1 olan sitenin konusuna göre üstlere çıkaracaktır.Sunu da ekleyeyım guncellıgı aynı olan 2 sıte ıcın bahsettım.Pagerank önemlidir çoğu arkadaş önemsiz diyor ama katılmıyorum
Güzel demişsinde, benim tr-muhabbet.net pr0 ama muhabbet kelimesinde 4. sayfada. 5-6-7-8-9 sayfalardaki sitelerin muhabbet titleleri var ve pr leri 1 ve üzeri. mesala bir örnek daha vereyim.
çet - Google'da Ara
canim.net/sohbet.html
bu link 1. sayfada. Milyonlarca site var "çet" kelimesini kasan. neden bu dandik yan link 1. sayfada ? Hemde direk Eschat var sayfada. Kasan bir sayfa. dediğim gibi bu google pr değerine hiç önem vermiyor değil ama pr değerine göre ön sayfalara koymuyor. Nice siteler var pr4 pr5 pr6 sohbet kasan, chat kelimelerini kasan ama ön sayfada yoklar. PR değerine göre konuyu, sayfayı incelemiyor. Neden incelediğinide kimse bilemez. google bunu saklı tutuyor. Tek gerçek siteyi google için değil, kullanıcı için yapmak. google bunu anında görür.
Saygılar.