bektas77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın arkadaşlar gördünüz. Onurlu insan hata yapınca özür diler. Obscure gibi arkadaşlar ise hatasını asla kabul etmez. Hatalıda olsa kendini savunmaya kalkar. Hatasını kabul etmek bir erdemdir. Ama Obscure bırakın özür dilemeyi birde kalkmış bana hakaret ediyor. Bak arkadaşım çirkeflik bizim kitabımızda yazmaz. Çirkeflik senin yaptığındır. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Olayları çarpıtarak anlatınca insanların sana inanacağını sanıyorsan yanılıyorsun.
Onbinlerce dolar iş yaptım diye övünüyorsun. O paraların nereden geldiğini yazayımmı? Yazarsam bu forumda kimse bir daha seninle iş yapmaz. Bu forumu kara para aklama aracı olarak kullandın. Şimdi kalkmışsın onbinlerce dolar iş yaptım diye övünüyorsun. Bu forumdaki insanlar emekleri ile kazanıyor bu paraları. Neden insanların emeğine kirli para bulaştırıyorsun.
Bak obscure! gel burada tüm arkadaşların huzurunda özür dile bu iş kapansın.
Eğer lafı dahada uzatacak olursan bende daha farklı konuşacağım onuda bil.
Tekrar tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin.
hata yaptığımı kim söyledi? olayı tüm açıklığıyla anlattım. forum açık artırmanın son dakikalarında çöktüğü için katılımcılardan biri teklif vermek istediği halde kendisinden kaynaklanmayan bir problemden ötürü teklifi başlığa yazamadıysa bu onun suçu değildir, teklifini geçerli sayıp saymamak site sahibi olarak benim insiyatifimdedir. hala neyin muhabbeti ediliyor anlamıyorum. ben kimseye hakaret etmedim. "çirkeflik" hakaret değildir, bir davranış tarzıdır.

altı üstü bir site satışından konunun geldiği yeri görünce şaşırmamak elde değil. kara para aklamaktan kastın nedir? bildiğin ne varsa açıklamakta özgürsün. gerçekten kirli parayla işim olsaydı bırak burada özür dilemeyi sen daha konuyu açmadan olayı kapatırdım. hiçbir şeyden korkum yok. bildiklerini açıklamakta özgürsün. altı üstü bir siteyi alamadın diye olayı iyice çirkinleştirip yalan söylemekte de. hem ben özellikle "konuyu daha fazla uzatma" diye rica ettiğim halde gelip burada başlık açıp çirkin suçlamalarda bulunuyorsun, hem de gelmiş "konuyu daha fazla uzatırsan..." diye tehditlerde bulunuyorsun. buranın webmaster forumu olduğunu unutmayalım.