Eub sanırım alperin arkadaşısın ama konuyu baştan itibaren okursan tehditleri başlatan benim olmadıgımı görürsün(elini vicdanına koy ve söyle) ve ben alper abine görmedigim için siteyi devam etmesini söyledim ..


Ben zamanımı, yeri geldi cebimdeki parayı , yeri geldi kendi sitelerime bakmadığım kadar takiplerimi harcadım. Siz 2.sayfa anlaşmasına rağmen site 2.sayfadayken defalarca ün atlattınız. Size ç.dışıykende yazdım ne ödeme var ne de sayaç kodu eklenmiş. Vazmıgeçtiniz ne yaptınız bıraktım ben cevap gelene kadar artık demedim mi?

Benim bunları demem için emin olun birçok şey olması lazım.
1 gün durdu orda diyordunuz. Peki onca zaman 2.sayfadayken gün attınız attınızda niy ben bıraktıktan sonra 1 gün durdu dediniz? 1 gün durmuşsa niye ödeme gününü ileri attınız? İlk hakkı yenen benim.

Neden mi?

2.sayfadan sonra ilk sayfa veilk 5 anlaşması var.

2.sayfaya gelince ödememi yapmayan kişinin sitesine ben aptalmıyımda ilk 5 için uğraşayım?