laksoy1981 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben söylecegimi söyledim sen sanırım seonun daha ne oldugunu bilmiyorsun seo siteyi 1-2 gün belli bir yerde tutmak degildir seo istikrardır.Evet bende günlerce para istedin peki site kaç gün aynı yerinde kaldı 10 gün günmü 1 aymı senin söyleminle 2-3 gün demekki sen siteyi naturel olmayan yollarla getirdin.Amacında belli idi parayı almak ve sonra siteye ne olursa olsun...
Evet net konuşuyorum kardeş sen sen siteleri uçurmaktan ve uçurdugundan bahsederken güzel ..biz elimiz bögrügümüzde mi bekliyecegiz... sen burdan ahkam keserken siteleri banlatmaktan sitleri sandboksa düşürmekten bahsederken armutmu toplayacagız.
Aslında sonuç itibari ile derler ya bir nusibetten bin hayır dogar diye bundan sonra seo yaptıran kişiler en az 1 ay garanti istmeliler 1 ay sonunda gerekli ödemeyi yapmalılar....ki bazı fırsatçılara gün dogmassın...Tabiki seo çalışması sonucunda aylarca site yerinde kalacak diye bir şey yok ama seo çalışması yapılan bir site minumum 1 ay yerinde kalmalı diye düşünüyorum.

1 yıllık anlaştığım siteler var Gerekirse site kelime ve sözleşmeleride gösteririz. Sizinle 1 yıl 1 ay 1 gün diye konuşmadık. Sıralama konuştuk ve siz ne ekleme yaptınız ne de şu gün şu gün dediğiniz ödemeleri. Bende armut toplamadımki 3 hafta sonra daha kötü bir yere gelmiş sanırım. Sizden sonra anlaşmalarımda tarih belirtip üstüne ücret ekliyrum. :Saç ekimi kelimesine 250 tl ile fiyat biçmek mantıksız. Siz şu şu sıra şu şu fiyat dediniz. gün vermediniz. Evet gerekli işlemlerden sonra site ilk sayfadan bile düşmezdi ama siz yanlış yaptınız ve burada gelmiş konuştuğumuzun ve konuştuğunuzun aksini iddia etmektesiniz. Madem benden iyi biliyorsunuzda bir sayaç kodundan korkunuz nedir kaldıki defalarca atın ekleyelim deyipte üstüne zarar verir diye eklemedim dedikten sonra. Hak varsa "HARAM"dır. İkimizde kabul ediyorsak sorun yok. Takdiri öbür tarafta öğreniriz.