@laksoy1981
eğri oturup, doğru düşünseniz bile grikurttun sitelerinize bir emek verdiğini inkar edemezsiniz. sonuç ne olursa olsun size emeği geçen kişiye tehditvari hitamlarda bulunmanız doğru değil. unutmayın burdaki bir çok kişi bu siteden ekmek parasını rıskını çıkartıyor, tıpkı sizin 3 cocuğunuzun rıskını çıkardığınız gibi.
Gelelim bu konuya, asağıda belirtilen süreçte alper abi ile sürekli iletişim halindeydik. emin olun sitelerinizin durumunu ben bile takip eder olmuştum ve belirtilen tarihte sitenizin 2. sayfaya çıktığı müjdesini alper abiye ben vermiştim. bundan sonraki süreç sizi bağlar(geçmiş olsun...). sizin belirlediğiniz süre içerisinde ve anlaşmanıza göre site 2. sayfaya gelmişti ama siz görmediğinizi söylüyorsunuz, doğru olabilir. ama karşı tarafa inanmama gibi bir lüksünüz olamaz. o an bakamıyorsanız bu sizin sorununuz değil mi? tekrar söylüyorum geçmiş olsun ama bu bağlamda karşı tarafa inanmanız lazımdı. inançınız yoksa bile bu konu inanmanız için gerekliydi. sonuçta kimse alın hak etmediği paranın peşine bu şekilde düşmez, intikam alayım diye düşünmez.
farklı bir konu ise aşağılayıcı konuşmanız 28 yaşındasınız ama bu tavrınız hiç ama hiç hoş değil.
Alıntı
öncelikle seo işini uzak birisi degilim muhtemelen grikurttan bu işi çok ama çok daha iyi yaptıgımı söyleyebilirm
işe başlarken devam ederken seocu kişiyi yağlama, olay bitmiş ve işler bozulmuşken bu şekil aşağılacı konuşma. tabi sizin kişiliğiniz onada saygım var. ama gönül rahatlığı ile söylüyebilirim ki bu konuda HAKSIZSINIZ. gerisi Allahın bileceği iş.