....Ve siteyi ilk sayfada göremedim onunla msn de temasa geçtigmiz vakit site ilk sayfda yok idi ve dogal olarak kendisine site ilk sayfaya geçtigi vakit ödeme yapabilecegimi söyledim...

Zaten ik sayfaya girmeden .sayfa için anlaştığımızda belli oldu herşey...

kendisine cep telefonumu işyerimi telefonumu herşeyimi verdim ben malesef kendisi gibi her dakika siteleri konrol edemiyorum

Hatırladığım bir cep no vermiştiniz ama irtibta sadece ödeme için geçebilirdim ve defa gn verip sonuncusunda ameliyat oldum vs. dediğiniz için para yönünden sizi sıkıştırmadım bu bir iyi niyettir. Buraya yazma nedenim 3 haftadan fazla süreden sonra sie 1 gün durdu demenizdir.

1.sayfaya gelip bir iki saat içerisnde gitmez kendisi habire siteye bir şeyler ekletmek istedi sayaç gibi ben siteye zarar verir düşüncesi ile bunu kabul etmedim

Hocam ayıpıtır, Yazıktır, Günahtır. Etme eyleme. Her seferinde evde değilim. Sen şu adrese mail at edin. 3 4 defa mail bir defada kusura bakma dosyayla at dedin sana tekrar sayaç hazırlayıp .txt olarakta attım. Ne zararı? pr9 anasayfalı sayaç koduydu. Ayrıca seo işi ile ğraşıyorsanız ne zararı gelebilir? pr9 anasayfalı ve pr5 direk backlink alacaktı. Ben bir sayaç kodu ekleyemeden ne yapabilirim ve siz bunu defalarca ekleyebileceğinizi dediniz. Şu adrese mail at kardeş dediniz. Bu dediğiniz çok ayıp. Benide forumda herkes tanır.

1.sayfaya gelip bir iki saat içerisnde gitmez kendisi habire siteye bir şeyler ekletmek istedi sayaç gibi ben siteye zarar verir düşüncesi ile bunu kabul etmedim

Benim ödeme alamadığım 2.sayfa için anlaşmış olduğumuz plastik... sitesidir. Ve 10 ile 20. sayfa arasındadır. Diğer sitelerinizden bir gelirim veya hakkım yenmediği için bildiğim halde emin olun uğraşmış değilim. Ve pm ile tehtitinizden sonra paramı alamadığım 2.sayfadan 10. sayfalara gerileyen domainninizin geleceği için kaygılarımı belirtmek isterim.

Ve bundan sonra velev ki sitelerimin başına bir şey gelirse muhatabım grikurttur.

pr5 olursa 3 ay domaini kullanırım ve 1 yıl boyncada 5 tane link hakkımdır o zaman Varmı böyle bir mantık? Yeni anlaştığınız adam backlink kasacağım diye ekler ekler google amcamızda gereğini yapar. Bunlar beni zerre kadar ilgilendirmez.

Ve sevgili arkadaşlarım lütfen bir şeyin başını sonunu bilmeden kesin hüküm vermeyiniz;unutulmamalıki bir şeyleri yıkmak çok kolaydır inşası çok ama çok zordur.

Evet. 3 hafta defalarca ödeme günü verdiniz. 1.5 ay defalarca sayaç kodu attırdınız bana. Şimdide kalkmış zarar verir diye eklemedim diyorsunuz

Şimdi size soruyorum.Beni açık açık tehtitmi ediorsunuz özel mesaj atarak?