Öncelikle herkesse selam,
bu arkadaşla anlaşan enayi benim

kendisi ile anlaştıgım dogrudur;
öncelikle seo işini uzak birisi degilim muhtemelen grikurttan bu işi çok ama çok daha iyi yaptıgımı söyleyebilirm;ama zaman darlıgından bazen dışardan seo destegi alıyorum bazı müşterilerim için kendisi onlardan biridir.
beni parasını ödememekle itham etmiş itrader ime bakrsanız kimse şimdiye kadar kazıklmadıgımı görürsünüz..
Şİmdi arkadaşın ithamlarına geçelim kendisi ile site seo konusunda anlaştık ilk sayfa için belli bir paraya ilk 5için belli bir paraya ..önden cuzzi bir ödeme yaptım (kendi istedigi miktarı ve seo konsunda pzarlık yapmadım)ve kendisine cep telefonumu işyerimi telefonumu herşeyimi verdim ben malesef kendisi gibi her dakika siteleri konrol edemiyorum;sitenin ilk sayfaya geldigini söyledi fakat ben sitenin ilk sayfaya geldigini söyledigi vakitde bir ameliyat oldum....Ve siteyi ilk sayfada göremedim onunla msn de temasa geçtigmiz vakit site ilk sayfda yok idi ve dogal olarak kendisine site ilk sayfaya geçtigi vakit ödeme yapabilecegimi söyledim...kendisi ile aynı anda anlaştıgım gene r10 dan başka bir kişi siteyi ilk sayfaya getirmişti ve ödemesini yaptım isterseniz adınıda açıklarım bunun haricinde seo anlaşması yaptıgım ve siteyi gerekli yere getiren bir çok kişiye ödeme yaptım.
Bunun haricinde malesef gri kurt eksik bilgi veriyor kendisne verilen site 1000 sayfada degildi site kendisine verildigi tarihte 2.sayfada idi kendisinden beklenen ilk sayfaya getirilmesi idi ve malumdur ki bir site 1.sayfada saglıklı bir seo çalışması yapıldı ise yerinde durur 1.sayfaya gelip bir iki saat içerisnde gitmez kendisi habire siteye bir şeyler ekletmek istedi sayaç gibi ben siteye zarar verir düşüncesi ile bunu kabul etmedim bunun da en dogal hakkım oldugunu düşünüyorum.
Sonuç itibari ile ben kişilerin emegine özelikle seo gibi gerçekten çok zahmetli bir konuda yiyecek bir kişi degilim kendisine seo ya devam etmesini söyledim fakat kendisi bunu kabul etmedi.
Sitelerime zarar vermekten bahsediyor;şu an bütün sitelerim yerinde duruyor herhangi bir durum sözkonusu degildir ;şayet birileri sitelerime illegal bir şekilde zarar verdigi takdirde bedelini ödeyecegini çok iyi bilmelidirler bu siteler büyük bir emegin sonucu belli bir yere gelmiş müşteri siteleridir 3 gün seo yapıpda bu siteler üzerinde hak sahibi oldugunu veya bu sitelere bir şeyler yapabilecegini sananlar çok ama çok yanılıyorlar.
Ben vicdanen çok rahatım 3çocugum var kimsenin haram lokmasını yemedim;ve çocuklarıma yedirmedim ;ama ekmegime emegime birileri tarafından kara çalınırsa bedeleni çok kötü ödetirim...Ve bundan sonra velev ki sitelerimin başına bir şey gelirse muhatabım grikurttur.
Ve sevgili arkadaşlarım lütfen bir şeyin başını sonunu bilmeden kesin hüküm vermeyiniz;unutulmamalıki bir şeyleri yıkmak çok kolaydır inşası çok ama çok zordur.
saygı ve sevgilerimle...