Sigaraya başlamanın en etken sebebi "Özentilik" ben 2 yıldır kullanıyorum fazla bir zaman değil öncelerde günde 1 paket içiyordum şuan çok şükür günde 5 dal bana yetiyor sigaraya başlayalı 2 ay olan arkadaşlarım var maalesef onların başlama sebebide ben ve 1-2 arkadaşım benim başlama sebebimde diğer arkadaşlarım sigara başlayalı 2 ay olmuş adam "sigarasızlıktan başım ağrıyor" diyor

Toplumumuzda ne zaman özentilik,başkalarına heves biter o zaman herkes rahata erer ki buda bence imkansız...

Birde bize örnek olan insanlar var tabi öğretmen derste sigaranın zararlarını anlatır yanına gittiğinizde sigara kokusundan yaklaşamazsınız hepsi böyle değil tabi bir öğretmenim aklıma geldi ondan bu örneği verdim.

Ben sigara içceğim zaman arkadaş ortamında yada evde tek kaldığımda keyif için içerim genelde sokakta elinde sigarayla gezen gençliğede kıl olurun sonuçta bizden kaç yaş büyük insanlar geciyor ve o sigara icenleri gördüğünde o klasik laf söyleniyor " bu gençlik nereye gidiyor"

Bence sigara içiyorsak bizim sorunumuz tabi ama diğer insanlarıda düşünmemiz lazım.