Sahipsiz köpek ürer derler ya. Gerçi senin sahibinde var neden ürüyosun yoksa sahibin saldır emrimi verdi. Bak bakalım bundan önceki konuya webmasterim bana bu tasarımı yaptı. Ve bende oyunsunucumda olduğunu öğrendikten sonra tasarımı değişcemi söledim. Gelelim sana

Yaşım 17 kimseyede büyük göstercek halim yok. 17 yaşında 70 server yönetiyorsam bişey diyemem ben sana.Yaşıtlarımda kim yapabiliyor kendi kendine ayakta durmayı.Farzetki ben dun toplu ıp ıle baslarım yrn makinemi alırım öbür gün datacenter kurarım.Bu kimseye kalmamış bişey. İşimde iyisem sizin yapmadığınız şeyi yani ADAM GİBİ İŞİMİ YAPIYORSAM kimsede bişey diyemez tam tersi destek çıkar.Ama kıskançlık duygusu damarlarınıza işlemiş.Sizin gibi başkalarına saldırarak yükselmedik biz dostum

Eğer bi allahın kulu şikayetçiyse buyursun gelsin sölesin bu r10 da. Ha bide şunu söleyimde içimde kalmasın.
Nedense sizin bayileriniz teker teker bana geçiyor.Buda tartışılabilir gerçekten. GençKafe ye gelirsek şu piyasada sayılı firmalardan birisi.Kimsenin kötülüğünü düşünmeyen kendi ekmeğine bakan firma.
ADAM GİBİ FİRMA
Anlatabildim sanırım