İnternet dünyası ülkemizde çok genç yani genellikle gençler bu işlerle haşir neşir oluyor çünkü teknoloji sonradan geldi elimize.. Eskiden DSL gibi teknolojiler yoktu kimse de 56K FaxModem ile internet e girmiyordu giren kişilerde ayda maksimum internet de 3-4 saat geçiriyordu.. Genç neslin bilgilenmesi, kendini geliştirmesi ve yaş olarak da büyümesi ile Türkiye de bu iş daha iyi bir seviyeye geleceğine inanıyorum ama herkesin bir noktaya yönelmemesi lazım.. Bir noktaya yönelme durumu şu; Bir kişi video sitesinden gelir elde ediyorsa.. bunu gören 3. Kişi onu taklit ederek bir yere varamaz.. Herkesin kendine has bir projesi olması gerekir bu konuda ticari anlamda nesilin genç olmasından dolayı bazı sıkıntılar mevcut mesela hiç yatırım yapmadan herkesin cumburlop hosting sektörüne atlaması gibi.
Bir çok kes forumda yazdığım dokumanlar için beni telefonla arayarak bir sorunum var yardımcı olur musun diye sohbete giren kişilerle karşılaştığım olmuştur. Düşünün.. tanımadığım ve bizim şirketimizden veya şirketimizle çalışan bir firmadan hizmet almayan tamamen bizden bağımsız biri bizim şirketimizi arayarak teknik destek istiyor (ücretsiz hem de)
Bir gün bu konularda bilinçlenecek inşallah ümitliyim ben.. Hele bir gençler büyüsünler

biraz daha bilgi sahibi olsunlar..