sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben geçtiğimiz sene temmuz ayında eşimle birlikte 15 günlüğüne gitmiştim.Diyanetle gittik.5 yıldızlı otellerde Medinede Mescidi Nebevi ye 100 mt, Mekkede KABE ye 200 mt uzaklıkta kalınıyor.Herşey 4 4 lük geçti.Hiç bir sorunla karşılaşmadık.FArklı tarifeler mevcut ancak bu dediğim tarife 7 gece medine 7 gece mekke kişi başı 1000 Euro.
Merak ettiğin sorular varsa net olarak sorarsan net olarak cevap verebilirim.Kim anlatırsa anlatsın anlatılanlar farklı, gidipte 12 mt yüksekliğindeki ALLAH ın evinin önünde durunca herşey farklı.O anı yaşamak lazım.
hocam ben 20 günlük gidiyorum 955 euro verdim kişi başı 10 dk yürüme mesafesi dediler diyanet ile gidiyorum
kaç lira cep harçlığı gidiyor hocam mesela bir yemek yesek ne kadar ücrt. gidiyor, parayı nasıl üzerinde mi tuttun yoksa bi yeremi teslim ettim ,bizim memlekette pazarlık var ordada varmı acaba,birde hocam burdan kesinlikle şunu şunuda yanına al dediğin varmı bana biraz blgi verirsen çok sevinirim...

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizi kısmet olur inşallah ama şunuda deyim ömür kısa gitmeyi kesin düşünün.
tugrul kardeşim gelince hurma zemzem gönderirim inşallah üzülme inşallah sanada nasip olur.