Arkadaşlar daha çok teknık bilgiler verirsenız daha ıyı olur. Ve onun uzerine konusuruz. Bu şekilde kimse bir şey ogrenemıyor. Boş boş okuyoruz.
Örneğin şu şekilde.
X kategorili şu kesime hitap eden, günlük yaklaşık şu kadar tekil ziyareti olan türkçe veya ingilizce bi sitem var. Reklamları ana sayfada ve içeriklerde suralarda kullanıyorum. Renk tonlarım siteye gore. İlk üc ay şu kada tıklanma oldu. Şöyle reklam felan yaptım. Email attım vs.. Sonuçları boyle oldu. Adsense istatistiklerim boyle değişti ..gibi...
Yada sadece tek bir alandan da bahsedebiliriz. Ama ben inanmıyorum, yok ben inanıyorum vs.. Bu ne kazandırıyor ki? Bunları yazacaksanız bunun yerine siteniz varsa oturun onla ilgilenın. Yeni şeyler düşünün vs. Daha faydalı olur.
Ben bahsedeyım oncelikle.
Benım tek bir alana dayalı türkçe bir sitem var. Dans üzerine. İnsanlar daha çok içerik okuyor. (dans haberleri) Tasarım güzel.
Günlük ortalama 350 tekil ziyaretçi (google analystic ole diyor.) Trafiğimin 80% i google organic. Ve site sadece kendi kategorisisinde içerik yayınlıyor.
Bu ay 9.794 kere reklam gosterilmiş 113 kere tıklanmış. Kazanç: 4,11 $
Sayfa TO: 1,15%
Sayfa eBGBM : 0,42 $
Bu kazanç çok düşük. Neden bu şekilde sizce?