Merhaba üstad
bu işte kelimedeki rekabet ve domainde o kelimenin geçip geçmediği çok önemlidir.
bu yolda izlemen gereken yol oldukça basit başlarda yavaş yavaş içerik girmelisiniz ve yavaş yavaş link almalı veya dizinlere eklemelisiniz bu konuda size tavsiyem ilk önce yavaş yavaş dizinlere ekleyin direk link kasmaya başlamayın.
aradan 2 ay civarında bir zaman geçtikten sonra link kasmaya başlarsanız daha iyi verim alabileceğinizi düşünüyorum ki bu süre içerisinde siteniz google de oturmuş olacaktır.
bunlar haricinde site düzeni site içerisindeki gezinme yani site içi linklemeniz de önem kazanıyor kullandığınız scriptin link yapısı kaliteli olursa buda size + katacaktır
Sitenizde Title ve keywordleri düzenli ve yeterli bir şekilde sıralayın gereksiz şeyler ile doldurup kasmanıza gerek yok en önemlisi Title ve description bölümü diye düşünüyorum ve öyle görüyorum bunların ikisini birbirine uygun şekilde düzenleyebilirseniz yükselmeniz biraz daha hızlı olacaktır.
Saygılarımla umarım faydalı olacaktır.
hedeflediğim 3 kelime var ve ilk kelime tam anlamıyla köklü sitelerin olduğu kelime onda ilk sayfa olmasa bile 2 de çıkabilirsem ( ki oda çok zor ama denemeliyim bir şekilde çıkmalıyım ) diğer 2 site daha az rekabetin olduğu gözlemlediğim kadarı ile kolay bir şekilde yükselebilinecek 2 kelime. Site olarak wordpress kullanmak istiyorum kuracağım site haber tarzı bir site olacak çünkü wordpress in magazin temalarından birini editleyip kullanmayı düşünüyorum. Seo konusunda pek bilgim olmadığı için bu yüzden konu açıp sormak istiyorum yaptığım şey imkansız bir iş mi yoksa bu noktalara gelinebilinirmi.? bu arada hedeflediğim kelime domain içerisinde yer almakta ve .com uzantılı bir domain