Safak_Sebastian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahh Dostum Ne İsterler 8 yıldır Bu Sanal Alemin İçindeyim İlk Defa Dün Siteme İndex Bastılar 10 Kişilik Asiller Grubuymuş Acık Varmış Acıkları Kapat Demişler Arkadaşım Acık Arayan Sizlersiniz o Acıgını Buluncada oooo Ne Şevkki Gelip Masum Suçsuz Günahsız İnsanlara İndex Basarsınız Ekledim Adamları Madem Acık Var Mail Atın Acıgını Kapat Diyin Neden İndex Basıyorsunuz Oda Yetmemiş Tüm Teplateleri Resetlemişler Yönlendirme Çekmişler Yazık Günah Vallahi Acıyorum İnanın Yabancılar Yapmaz Ama Bizim Türk Milleti Bayılıyor İndex Atmaya Sistem İp Adresleri Vardı Ama Onlarada Dedim Benim Mahkeme İle İşim Olmaz Tek Büyük Mahkeme Vardır Oda Allahın Huzurunda Bu Tür İnsanlar Umarım Hayatlari Boyunca Yüzleri Gülmez Sanada Geçmiş Olsun Dostum Yapman Gerekenler Bu Saaten Sonra Admincp nin Adını Değiş Şifrelede Cpanel İle Tüm Şifrelerini Değiş Gerisini Allaha Bırak Allahlarından Bulsun Hepsi.
gecen hafta aynısı benim başıma geldi plesk panel ve ftp şifrelerini değiştim kendimde dahil olmak üzere bütün adminlerin şifrelerini değiştim Allah cc havale ettim bekliyorum