ben katılıyorum abartılı meblağlar olmasa da iyi kazanırız.ben şahsen günde akşam 3 gece 2 arası kalıyorum ama daha çok boş işlerle vakit harcıyorum mesela r10 çok zamanımı alıyor tabiki birşeyler öğreniyorum hatta çok şeyi burda öğrendim denebilir. ama onun yerine oturup hergün yazı yazsam tasarımmış seoymuş bilmem neymiş uğraşmak yerine içeriğe ağırlık versem iyi olur.bu haliyle bile iyi kazanıyordum ancak üç aydır düştük.

bu iş için sermaye lazım ot lazım b.k lazım diyen arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz.bu iş için maça daha doğrusu maçayı sıkmak lazım çalışmak lazım. aç blogger, blogcu bilmem ne bir sürü yabancı blog servisi var. hem yabancı reklamlar daha çok çıkıyor.ben kazancımın %70 ini bloglardan kazanıyorum.benim hatam herşeye değinmek oluyor.

bir de adamda çok az içerik var.ama iyi açıklamış belli konuları ve site içlerinden başka sitelere link vermiş o siteden bi başkasına vs. emin olun orda verilen bilgiden sonra tatmin oluyorsun ve reklamlard a konuyla alakalı olduğu için ister istemez dikkatini çekiyor.ve tıklıyorsun.orda sorun şu: kanser sitesinde günlük 25 kişi geliyor 8 kişi tıklıyor kazan 4 dolar diyelim o zaman tıklama oranı yüksek olduğundan ben korkuyorum mesela ve o sitelerden reklamı kaldırıyorum.hit gelmiyor yani

toz66 isimli arkadaş doğru konuya değinmiş.adama blog aç diyorum nasıl kazanırım diyor.bir aç bakalım blog neymiş onu öğren değil mi?

evde birden çok telefon bağlantısı birden çok pc olması şart. akrabalar adına açılış minimum 4 adsense hesabı olması şart diye düşünüyorum belli bir noktadan sonra büyük kazanmaya başlayınca.