cok_asi55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet o afrika meselası baya bi fake. Ama ciddi ciddi canlı fake.
Genelde hep silerim o mailleri. Sonra bir arkadaş yanıma gelmişti oda ingilizce öğrenmiş bana hava atıyordu. Bende yine o maillerden birini görünce meraktan sordum bak bakalım ne yazıyor burada dedim.
Okudu ve bir kız ülkesinde iç savaş olduğunu ve bankada yüklü miktarda parası olduğunu bunu militanlara kaptırmadan yurt dışına çıkarması gerektiğini ve bizden yardım istediğini söylüyordu. Parasını bizim hesabımıza atıcak ve bizim ülkemize geldiğinde parasını geri alıcaktı. ve üstelik bizede 500.000 usd yardım ettiğimiz için para vericekti.
Ama karşılığında bizden 3,750 usd istiyordu. Çünkü o paraya dokunamıyormuş. Onu ancak bir aracı gönderebilirmiş oda bu kadar para istiyormuş. O yüzden bizden para istiyordu süreklide yalvarıyordu. Sonra bir msn adreside vermişti orada ekledik ve karşımıza gerçekten kız çıktı. Ağlıyordu sürekli acayip inandık. Yardım etmeye karar verdik. Ama çok şükür tam zamanında başka bir arkadaş yetişti. Bana bununla ilgili bir sürü olayın olduğunu internette gösterince kazıklanmaktan son anda kurtulduk.
Baya profosyöneller.

- Hocam ßizden Herhangi Bi Talep İstenmedi Gelen Mail'de Bide Öyle Bi Durum Söz Konusu Değil, Face Olsa Bile Tel No Ve Fax + Mail Verilmez Diye biliyorum..