-İngilizce vs. sitelerinize türkçe hit göndermiş olabilirsiniz. Bunun tam tersi de olabilir.
-Birisi sürekli sizin reklamlarınıza tıklamış olabilir. Bunun için radminin açtığı bir konu vardı bunu engelleyen bir sistem onu kullanabilirsiniz.
-Birisi sizin reklamınızı yanlış bir sitede kullanmış olabilir. Gerçi bu durumlarda domain banlanır ama belli de olmaz.Bunun için hesabınıza reklamlar kendi sitemde gösterilsin şeklinde belirtiniz.

4 yıldır adsense ile çalışıyorum çok şükür hiçbir sorunum olmadı, birkaç domainim banlandı o da banlanabilecek sitelerdi. Eskiden veya şimdi olsun bir kişiye de reklamıma tıkla demedim çünkü bir adwords yayıncısı olarak bir siteye girdiğimde adsense yayıncısına destek olsun diye bile tıklamam. Birine hakkını vermek için başkasının hakkı yenilmiş oluyor.

Yayınlamaya gelirsek hiç de gerizekalı falan değiliz. Adam sistem yapmış isteyen kullanır çatır çatır parasını kazanır istemeyen de önyargısıyla boğulur. Yurtdışında 123 bin dolara kadar çek alanların resimleri var. Bunlar çok ünlü marketting danışmanlarının kişisel sitelerinden baktığım fotolar.

Türk yayıncısı giriyor da noluyor memnun oluyor musunuz. Herkes sövüyor şirketlere. Nakitreklamından adtechine kadar türk reklam piyasası bölümü şikayetlerle dolu. Kimse yayıncı da kazansın diye düşünmüyor ha bana ha bana.Sonuç olarak geçmiş olsun tekrardan, bu yazım sana değil geneldir. Tavsiyem ön yargılı olma tekrar dene mutlaka bir yerde hata yapmışsındır.