R10 da eskiden böyle şeyler olmazdı ama malesef artık burayıda doladırıcılar sarmaya başladı,bu başıma gelen 2.olay aslında bir 3.kişi daha var ona 1 gün süre verdim linklerimi eklemesi için.
Forumda yaklaşık 15 gün evvel link aldım 2 gün evvel kontrol edeyim silen felan varmı diye aTk isimli r10 üyesinden link almıştım baktım linkler sayfada yok mesaj attım neden sildin diye oda bana sitenin kapatıldıgını söyledi bu konu hakkında bilgi amaçlı r10 da yazı yazdıgını söyledi bende ona neden bana p.m atmadın veya mesaj göndermedin dedim ben senin sitenin kapatıldıgını nerden bilebilirim dedim neyse linklerimi başka bir siteye ekleycegini söyledi eklemesi gereken linkleri göndermemi söyledi bende gönderdim ama hala bir haber yok parayı alırken saniyede irtibat kuran bu arkadaş hala bana geri dönüş yapmadı.
Ben bu tür insanların sahtekar oldugunu düşünüyorum sonuçta bu kişide linklerim vardı madem başına böyle bir iş geldi eşdeger bir siteye linklerimi koyar bana mesaj atardı veya paramı geri verirdi.
https://www.r10.net/link-borsasi/3431...en-baksin.html
arkadaşın açtıgı konu bu.
Ben bu tür kişilerin art niyetli oldugunu ve r10 dan ihraç edilmelerini istiyorum.Sonuçta burda gün ve gün güven kaybı oluşmaya başladı;bu link satışından ekmek yiyen bir çok arkadaş var şayet bunun önlemi alınmassa çok kısa süre içerisnde link satışında güven tamamıyla sıfırlanacaktır diye düşünüyorum.
Forum yöneticilerine duyurulur.