öncelikle siyasi bir mevzu değil Muhsin Yazıcıoğlu için canını verecek bir Alperen'i olarak yazıyorum.
bunlar benim kafamdaki soru işaretleri :
*bunca çalışmalar varken neden sürekli aksi istikamette aramalara yogunlaşıldı.
*aynı gecesi 2 çeçen komutanla şu an bulunduğu koordinatları vermemize ragmen neden oralarda yogun çalışılmadı.
*Allah'ın takdiri olabilinir iç kanama ve kırık-çıkıklar var diyorlar resmi bir açıklama bize ulaşmamasına ragmen peki 48 saat neden boşuna heba edildi.
*fransa gibi ülkelerde bulunan 6-8 pervaneli kurtarma helikopterleri neden bizde yok.onca yangın söndürme uçaklarına aylık yüzbin dolarlar vermenin yanında bir tane kurtarma helikopteride alınamadımı?
*en önemli hususlardan biri gps olan telefonları bir kenara bıraktık diğer telefonlardan dahi neden sinyal alınamadı?(kaldı ki özel harekettan arkadaşlar jummer iddiasında bile bulunuyor)
*olay kayseri valiliğin açıklaması ile 2 saat geçiktirilmiş kahramanmaraş valililiğinin lakayıtlığı ile de akşam 8 den sonra ciddi aramalara başlanmıştır.soruşturmada bunlar göz önünde bulundurulacak mı?
*madem casa uçakları havalandı maden teknik arama'da bulunan metal arama dedektörleri ile neden o alan üzerinde bir metal arama çalışması yapılmadı?
*obama'nın gelişiyle zaten amerikan uyduları türkiye üzerinde arama yapıyordu.başbakanlık kriz merkezi neden bunu bu alan üzerine yönlendirmedi?
*herkesin dilinde olan BBG evi gibi pkklıları izleyen uydular teknik anlamda neden enkazı bulamadı?sis bahane mi ? bu sistemde herhangi bir metale veya teknik sinyal veren cihaza duyarlılık gösteren bir yazılım mevcut değil mi ?
*acil 112deki elemanlar bu kadar mı bilgisiz neden telefonun kapatılmasını istemeyip konuşmasını istesin?telefonun bataryasının bitmesi irtibatı keseceginin hiç mi aklına gelmez?(konuşmayı tekrar dinleyecem bazı arkadaşların iddiası helikopterin kiralık olduğunu bilmesi,söylemeden muhabir haricinde 5 kişinin olduğunu bilmesi v.s)
*kullandığı ve yanında olduğu black berry marka telefonunda bulunan gps kitinden neden nokta tesbiti yapılamadı.(turkcell tüm milletvekillerine bu marka telefondan vermişti ve gps kiti mevcuttu bizzat ben kullandığım için diyorum)
peki sen kimsin,bbp genel merkezi bilgi işlemcisi
burada ne işin var : domainden dolayı birine 15 tl borcum vardı,ödeme yapmak için geldim.