Ya nedir bu adsense deki kalite düşüşü? Kontorcülerden kurtulduk ( en azından ben kurtuldum galiba ), 2 aydır kadın tüccarları ile uğraşıyorum. Yok **** partneri bul, yok kocamı aldatıyorum gel çak bana, yok ateşlendim gel söndür. Nedir bu arkadaşlar? Site engellemekten bıktım? Sizde de aynı durum var mı? Ne yaparız da bunların önüne geçeriz. Info domainler anamızı ağlattı ya.
Buda engelleme listem:
www.citircerez.info www.gizlipartnerler.com www.alewx.com www.bayanarkadasx1.info www.blinko-tr.com www.blinkotr.com www.erotikvakit.com www.evlilerburda.com www.gizlihis.com www.iliskikur.com www.leydix.com www.msnal.com www.mutlu.gen.tr www.partnerinibul.info www.ruscitirlar.com www.sadecealdatanlar.com www.seksidul-31.info www.seksidul.info www.sevgi.net www.sevgiliarkadas.net www.sevgilinibulsana.info www.tahrikedici.com www.yalnizlar.net www.yasakdostluklar.com www.yataksohbetleri.net www.youmobile-tr.com
Biliyorum bunları yapanlarda bu forumda, hatta başlıkları görüp kıs kıs gülüyordur. Size hakkımı helal etmiyorum bilesiniz.