Öncelikle, lütfen alıcı değilseniz fiyat hakkında yorum yapmayın.
Site adresi: www.rapkolik.net Site içeriği: Rap müzik, graffiti, break dans ve ses teknolojileri hakkında hakkında güncel haberler, röportajlar, yazılar, yasal albümler ve şarkılar, videolar, forum.
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 1250 TL
Hemen Al: 2500 TL
Sitenin açılış tarihi: Mayıs 2005
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Aylık Gelir: ? Reklam yok, bilinmiyor.
Hiphop giyim mağazaları, stüdyolar ile anlaşabilir, haber yayınlarının slaytta yayınlanması için reklam alaiblirsiniz.
Bugüne kadar sponsor firmalar ve tarafımızdan üyelere ve site sahibi olarak bana tişörtler, rapkolik logolu giyimler, ışıklı kulaklık, şapka, CD gibi bir sürü ödül verildi. (Bandage Giyim tişörtler, Time is Money şapka, tişört, IBEAT Işıklı iPod Kulaklığı (100 küsür Lira), Tish-o bermuda şortlar itşörtler... )
Sitenin, buraya yazmadığım tonla rap sitesinde, Türkçe ve yabancı sitelerde bir şekilde ismi geçmektedir.
Sistem: Joomla! 1.5
Tüm eklentiler son sürüm ve site için özel modifiye edilmiş.
SEO için her şey kurulu ve ayarlı
PR Değeri: 3
DMOZ Kaydı: Var
Alexa: 248 K
Backlink Sayısı: Şu anda 12.400
Sitenin kullandığı host alanı: 7 GB
Mart ayı trafik harcaması: 70 GB
30 günlük host benden... Sonrasında taşırsınız.
Forumdaki Mesaj Sayısı: Toplam İleti:
8902 Toplam Başlık:
1949 Üye sayısı: 5777 küsür fakat bugüne kadar binlerce üyelik, aktif olmadığından ya da kurallara uymadığından silindi. Amacım hiçbir zaman üye toplamak olmadı. Zaten şu anda üyelikler editör onayından geçiyor. Sadece site kalitesine yaraşır kişileri seçmeye çalışıyoruz. Günde ortalama 30-40 kişi üye oluyor.
Site genelindeki tüm haberler ve yazılar
orijinal içeriktir. Ayrıca kendi yazdığımız makaleler de var. Örneğin:
http://www.rapkolik.net/yazilar/ses-teknolojileri/dogru-mikrofon-secimi.html (3 sayfadan oluşuyor.) Haber gönder bölümünden sürekli siza haberler geliyor. Yani haber araştır, bul derdi yok.
Ziyaretçi sayısı Google Analytics, şu aralar 1100-1200 civarı...
Çok hit isteyenler ***** sitelere ya da ömrü kısa olan dizi-film sitelerine baksın...
Sitenin ne tür özellikleri olduğunu daha detaylı merak edenler soru sorabilir. Onun dışında zaten siteyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 4 yıllık sitemi satıyorum. Benim için çok değerli bir site fakat artık ilgilenemiyorum ve rap ortamından şahsi nedenlerle uzaklaşmak istiyorum. Sitede benim dışımda toplamda 6 kişilik bir editör kadrosu bulunuyor. Onlar çalışmaya devam edeceklerdir sanırım. Şu anda bir de siteye özel toplama albüm hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde de bir demo yarışmasının sonuçları yalnızca sitemizden açıklandı ve anlık 200-300 kişi siteye akın etti. Ayrıca geçmişte stüdyo ortamında yapılan Pit10 röportajı videosu var.
Sitenin üst kısmı, gece vakitlerinde gece görünümü almaktadır. Grafik tasarım Çizgi Online tarafından yapılmıştı. Satın alan kişiye maskotun ve tasarımın PSD dosyaları verilecektir. Sadece grafik tasarımına şu an siteyi sattığım fiyatın yarısını vermiştim geçen sene. Maskot el çizimidir. Orijinal bir tasarıma sahip olmak istiyorsanız masraftan kaçınmamanız gerektiği malum. Editörlerin eğitimi için forumda özel bölümde içerik ekleme videolu anlatımları bulunmaktadır.
Hakkında Övgüler:
Bestofjoomla'da günün sitesi seçildi.
Weblouca 5 Fantastik Joomla! Site
Brazilyalı Ronildo'nun Blog'u - En İyi Joomla Siteler Webmarket.es: Joomla! ile yapılabilecek örnek siteler Joomla Günleri etkinlik programının sitesinde Joomla! ile yapılan örnek siteler arasında Eylül 2008 - Ocak 2009 tarihleri arasında listelendi.
CMSTurk.net'te
Seçilmiş - Örnek Web Siteleri kategorisinde yer alır.
Sitedeki flash slayt bana lisanslı olduğu için vermiyorum ancak onun yerine başka güzel bir şey kurup teslim edebilirim. Bir de önümüzdeki aylarda çıkacak albümüm için sağlam reklam şartı istiyorum.
+ Hediye Olarak rap-turk.com'u veriyorum. WP blog...
Günlük tekil hiti 600-700 civarı. Güncellenirse 2000'i gördüğü oluyor. + hediye 4 alanadı
* rapkolik.org
* rapdinle.biz
* hiphopkolik.com
* hiphopkolik.net
Son bitiş tarihleri Mayıs 2009 sonu
ceza mp3 indir, rap indir, sagopa mp3 indir gibi kelimelerde ilk sıralardadır.
2 alanadının da süresi dolmak üzere. Tarafımdan uzatılacaklardır.
Bu ilan başka bir sitede de yayındadır. Oradan teklif gelirse belirtilecektir.