Yine resimle alakalı olan bu resmin boyutunun otomatik olarak belirleidğim boyutlara küçülmesini ve üzerine gelip tıklandığında ajax özelliğiyle orjinal boyutunda görünmesini istiyorum bunun için sistem ayarlarındaki resimler sekmesini şu şekilde ayarladım fakat olmuyor orjinal boyutunda yani kocaman görünüyor bu ayarları nasıl düzenlemeliyim istediğim şeyi yapabilmek için.

Örnek site: http://inker.wonderfullife.ru/fotoal...rsky/standart/

Alakam yok ama bu sitede ve dle türkçe destek sitelerinde mevcut ama saolsunlar sitelerinde bu Pop-up la açılmasını resimlerin sağlayan modülü paylaşmamışlar.

ve ayrıca birden fazla resim eklediğimde yan yana değilde alt alta görünmeleri için center yani ortada gösterilmesi seçeneğini seçince alt alta görünüyor öyle çözümbuldum ilk istediğime ama bu şuan bahsettiğim özellik benim için çok önemli ve çok gerekli, yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

Türkçe destek sitelerinde Yardım veya Destek Kategorielrinin olmayışı ve biz dle kullananların karşılaştığımız sorunlar ve bulamadığımız çözümlerle birlikte bu harika scripti hakkettiği güzellikte kullanamıyor oluşumuz çok ama çok üzücü kendi adıma :S