Daha önceki seçimlerde aynı konular konuşuldu , ceza verilecek bilmem ne diye. Ben her türlü belgemi vereyim muhtara , muhtar işimi yapmasın taa Tokat'ta çıksın adım , ondan sonra ceza var.
Süleyman Demirel bile oy kullanamadı bu seçimde , neden bahsediyorlar hala.
Hastahanelerde tonla insan yatıyor , onlarda oy kullanamadı.
Bu ülkenin sırtı yere gelmez bu mantıkla devam ederse , neymiş izmariti sokağa atarsan şu kadar cezası var , neymiş oy kullanmazsan cezası var , cebimizde para mı var neyi alacaksınız. İşci ağlıyor , emekli ağlıyor , memur ağlıyor kimsenin cebinde para yok , olanıda yok vergiydi yok bilmem neydi diye alıyorsunuz zaten.
Güneşi Gördüm filmindeki norneç'e göç eden aile geldi aklıma , adamlar göç ediyor rahata huzura kavuşuyor.Kimse milliyetçilikten bahsetmesin , devlet'in başına geçenlerin halkı korumaları kollamaları gerekirken ha bire soymaya uğraşıyor.
Seni çok öncelerden gececiler topiğinden azda olsa tanırım yakosin ama bu yorumu sen değilde ben veya bir başkası yapsa siyaset yaptı diye forumdan banlarsınız gözünüz kapalı, bırakın bu işleri arkadaşım. İşinize geldiği gibi yazıp işinize geldiği gibi davranmayın burda. Lafa geldimi forumda hak hukuk herkese işliyor ama birtek size işlemiyor bu hak hukuk. Yada ben göremedim yöneticilerede eşit yaklaşıldığını. Senin yerinde olsam ben şuan kendimi banlardım. Çünkü imalı bir şekilde siyasi bir görüş belirtip şuanda devletin başında olanlara gönderme yapıyorsun. O zaman bende senin gibi yazıp sana cevap veriyim burda hoşuna gidicek mi merak ediyorum ?
Bu arada herkes oyunu kullanmalı, eğer kullanmıyorsanızda bu devlet böle kötü şöle kötü demiyeceksiniz. Çünkü oy kullanmıyanın buna hakkı yok. Eğer devlet ve yönetim kötüyse herkes kendine verilen oy verme hakkını sandığa giderek ifa etsin. 17 ytl lik ceza ise bu vatandaşlık görevi için çok çok az. 1000 ytl olsa yeri var.