phpcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google 10k nın baya bir üzerinde. Hadi bak yine iyisin iyi yanıma denk geldin.
phpcoder sen ne çok bilmissin *** öle massallah akil fiskiriyo her yerinde demek google 10 k nin ustunde ha ?

Dogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepiniz ne çok biliyorsunuz, hepinizin ne harika siteleri vardır kesin.
Adam bir soru sormuş belli ki yeni başlamış ve kendini geliştirmek istiyor, bilgi edinmek istiyor, r10'u tanımıyor (zaten r10'daki pek çok kişiyi tanısa bu konuyu bile açmazdı; çünkü saçma sapan cevaplar geleceğini tahmin ederdi).
Bir tek Cenk düzgün cevap vermiş, diğer herkes saçmalamak için uğraşmış bravo. (üstüne alınan alınır)
Sitenizi zorla öğrenmeye çalışmış sanki kişi, yok ne çok boş insan varmış. Kendinize bakın önce siz boş değilseniz neden forumda her konuya cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz?
Gidin sitelerinizi 50-60k yapmak için uğraşın!
Dogan arkadasim saolasin sadece sen anladin benim ne amaçla sordugum dedgin gibi eger bu yorum yapanlari tanisaydim (ki r10 da yeni sayilirim kimseyi tanimiyom) böle bikonuyu açmazdim zaten. bi keresinde bi olumsuz yorum yaptim diye - rep verdiler hep. madem yoruma açik degilsiniz o zaman siteleriniz göstermeyin burada hem ayrica 10 k hitli siteleriniz gunde binlerce kisi giriyor ama siz adresini vermekistemediginize göre de iyi bi site degil demekki
frmkanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim 10 k sitem yok
olur kardesim insallah bir gün