Alıntı
Ben maddebagimlisi.com’da yazarim ve blogkumenin parcasiyiz. Biz ne eren emre kanal’i taniyoruz, ne de blogdestek’ten tema yaptirdik. Internetten buldugumuz bedava bir temayi kullaniyoruz, 5-6 aylik, yeni bir bloguz. Blogkume, blogumuzu blogkumeye kendisi almak istedi. Bunun sebebi ise blogumuzun kalitesidir, zira dedigim gibi yeni olmamiz sebebiyle, hitlerimiz oldukca dusuk, reklammis suymus buymus acisindan kimseye buyuk bir fayda saglamayiz bugunku halimizle. Ancak blogkume, bize iyi bir hit artisi sagladi. Dolayisiyla kusura bakmayin ama ben köstek değil, gayet de destek oldugunu dusunuyorum blogkumenin. Yeni ama iyi icerik sunan bloglari, eski ve kaliteli bloglari bir araya toplayan guzel bir olusum. Kimsenin reklami yapilmiyor. Kume uyelerinin bloglari random olarak blogunuzda donuyor. Hepsi bu. Blogdestekle probleminiz nedir bilemeyecegim ama blogkume gayet de faydali bir olusum. Uye bloglar da gercekten iyi icerik sunan, guzel bloglar. Tum bu yazdiklarinizi yazmadan once kume uyelerine bir sormanizi, en azindan sitelerine girip bir bakmanizi, biraz daha arastirmanizi tavsiye ederim.
Birde bu var tabi...Arkadaş tezi çürütüyor,başvurmadığım için birşey diyemeceğim...