projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısın senle konuşmaya gerek yoktu, adamlar da biliyor kimle konuşmak gerekip gerekmediğini. Log dosyası her şeyi anlatıyor, gayet normal bir konuşma geçmiş aranızda.
@projeproje bazı şeyleri galiba anlamak istediğin gibi anlıyosun, ama sorun değil doğruları kabullenene kadar ben anlatmaktan çekinmeyeceğim.Mustafa bey benim arkadaşım değil müşterimdir, bu 1

Mustafa bey olay esnasında yanımdadır bunuda teknik destek departmanındaki arkadaşa belirtmişimdir, mustafa beyin üyelik hesabından ticket açmışımdır ve müşterinin arayacağını söylemişimidir,yani höt diye çıkıp bana şifreleri ver demiyorum anlayabildiniz mi? bu 2

Ankaranın en iyi ve en eski reklam ajanslarından birinde çalışıyorum teknik destek kavramını senden öğrenecek değilim, bu 3

Eğer müşterim birinden hizmet alıyorsa teknik destek vermek zorundadır.buda 4

Karşımdaki teknik departmanın sorunu ben bilmed,ğim kişiye şifre veririm-vermem olayı değil ben bi kere anlattım, bi kere anlatırım durumu.

hala anlamakta zorlanan olursa daha da detaya inebilirim.

@VeriTech aslında mahalle kabadayısı endamıyla müşteriye hitap eden bi firmadan teknik destek beklemekle benmi hata yaptımki (:
@amacdizayn sağol halletmiştim sorunu.